adplus-dvertising
You are here:

Cum s-a prezentat în cantonament un jucător de la FCSB: ”Este destul de rău”. Toţi au rămas surprinşi. EXCLUSIV

Cum s-a prezentat în cantonament un jucător de la FCSB: ”Este destul de rău”. Toţi au rămas surprinşi. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Un jucător de la FCSB i-a surprins pe toţi, în sens negativ, de cum s-a prezentat la reunirea echipei.

Jucătorii din Liga 1 nu s-au bucurat de prea multă vacanţă în această iarnă, în contextul în care a doua parte a sezonului începe din week-end-ul următor.

Echipele din Liga 1 s-au reunit în urmă cu aproximativ o săptămână şi Mihai Stoica spune că a avut o surpriză neplăcută când a văzut cum s-a prezentat unul dintre jucătorii de la FCSB.

Mihai Stoica, surprins de cum s-a prezentat un jucător la reunirea echipei

FCSB s-a reunit în urmă cu o săptămână şi Toni Petrea s-a declarat uşor nemulţumit de unii jucători care s-au prezentat cu câteva kilograme în plus, semn că n-au încercat să se menţină în vacanţă.

Însă unul dintre ei a ieşit mai mult în evidenţă. Fără să-i dea numele, Mihai Stoica susţine că un fotbalist de la FCSB s-a prezentat într-o condiţie fizică dezamăgitoare.

Managerul sportiv al FCSB-ului a decis să ia măsuri şi spune că, de aici încolo, jucătorii vor fi cântăriţi fără să mai fie anunţaţi înainte.

Mihai Stoica susţine că amenzile sunt destul de mari pentru cei care nu au grijă de greutatea lor, de ordinul sutelor de euro.

”Practic, avem un singur jucător care se prezintă destul de rău, nu pot să-i dau numele. Şi suntem foarte dezamăgiţi, dar sunt convins că, după toate cele petrecute acum, dacă îl cântăreşti în ziua meciului cu CFR, e în greutate.

Înainte se anunţa cântarul cu o zi înainte, două, acum eu am hotărât să nu se mai anunţe şi, dacă vreau să se facă 3 zile la rând, 3 zile ca să plăteasca amenzi până se plictisesc unii. Ca să nu mai ştie ei sigur, 'stai că mâine am cântarul, nu mănânc în seara asta'.

Amenzile sunt mari! Se simt bine, câteva sute de euro dacă ai depăşit, contează”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

La polul opus, Florin Tănase s-a prezentat într-o formă fizică de invidiat. De altfel, golgheterul FCSB-ului este recunoscut pentru atenţia pe care o acordă alimentaţiei şi felului în care se pregăteşte, inclusiv în perioadele de vacanţă.

viewscnt
Articole similare