adplus-dvertising
You are here:

Cunoscuta Adriana Murrieta a fost ucisă! Detaliile oferite de anchetatori sunt şocante: "A fost preluată de o maşină privată"

Cunoscuta Adriana Murrieta a fost ucisă! Detaliile oferite de anchetatori sunt şocante: "A fost preluată de o maşină privată"galerie foto

Diverse

Comentarii

Un influencer cunoscut din Mexic, Adriana Murrieta (29 de ani), a pierit tragic. Anchetatorii au descoperit-o pe femeie într-un canal din Jalisco, după ce a fost preluată de o maşină de pe aeroportul din Guadalajara.

Mexicul a fost martorul unei noi crime cu sânge rece, după ce cunoscuta femeie din mediul virtual, Adriana Murrieta, a fost ucisă. 

Pe 1 noiembrie, Murrieta a plecat din Culiacán spre Guadalajara, iar urma sa a fost pierdută după ce a ieşit din aeroport. Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit la o oră de mers, într-un canal. 

GALERIE FOTO

Anchetatorii au descoperit-o pe Adriana Murrieta pe 2 noiembrie, iar varianta unei crime a fost prima luată în calcul, în condiţiile în care femeia a fost sufocată: "Totul indică faptul că nu a luat un taxi, ci a fost preluată de o maşină privată, care i-a fost pusă la dispoziţie", au explicat anchetatorii mexicani. 

Publicaţia mexicană Milenio nu a exclus ca în tragedia petrecută să fie implicat şi un cartel. 

Murrieta locuia în Guadalajara şi avea peste 61.000 de urmăritori pe Instagram. Femeia se ocupa de firma Blau Branch şi de o firmă de amenajări interioare. De asemenea, oferea sfaturi în privinţa restaurantelor, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri mexicani. 

GALERIE FOTO

viewscnt
Articole similare