Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă eram patron la FCSB, îl luam instant”. Bănel Nicoliţă, convins că Gigi Becali poate da lovitura cu un jucător din Liga 1: ”Îl văd clar acolo”

”Dacă eram patron la FCSB, îl luam instant”. Bănel Nicoliţă, convins că Gigi Becali poate da lovitura cu un jucător din Liga 1: ”Îl văd clar acolo”

FCSB

Comentarii

În ciuda faptului că Gigi Becali a investit deja peste cinci milioane de euro în transferuri în acest sezon, Bănel Nicoliţă (37 de ani) i-a propus patronului fostei sale echipe să achiziţioneze unul dintre cei mai scumpi jucători din campionatul nostru.

În această vară, luat de val după vânzarea lui Florin Tănase şi din cauza dorinţei de a se califica în grupele Conference League, Gigi Becali a ”spart” peste cinci milioane de euro pe transferuri.

Cele mai mari sume au fost plătite pentru David Miculescu, 1,7 milioane de euro, şi Andrea Compagno, 1,5 milioane de euro, dar acestea nici nu se compară cu suma pe care Bănel Nicoliţă îi sugerează lui Gigi Becali să o plătească.

Fostul jucător de la FCSB a vorbit la superlativ despre Juan Bauza (26 de ani), chiar dacă acesta nu traversează cea mai bună perioadă la momentul actual.

Afectat de accidentări pe parcursul ultimilor ani, argentinianul şi-a pierdut din sclipire în special după plecarea lui Marius Croitoru, dar Nicoliţă este de părere că acesta îşi va reveni.

Adrian Mititelu doreşte să obţină ”măcar” patru-cinci milioane de euro pentru căpitanul echipei sale, sumă care ar ”distruge” actuala achiziţie-record din Liga 1.

”Îl văd la FCSB, dacă eram eu patron, îl luam”

La momentul actual, cel mai scump fotbalist cumpărat de o echipă din Liga 1 este Florinel Coman, pentru care Gigi Becali a plătit în jur de trei milioane de euro.

În ciuda faptului că Adrian Mititelu doreşte să obţină o sumă de 10 ori mai mare decât cota de transfer a lui Bauza, Nicoliţă este de părere că mutarea ar fi una foarte bună pentru FCSB.

Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor.

Să-ţi dribleze doi-trei jucători, în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti. A mai fost Sânmărtean.

Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Gigi Becali a mai recunoscut în trecut că ar fi interesat de Juan Bauza, dar a punctat că nu este dispus să plătească suma dorită de FC U Craiova.

 

 

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare