Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCU Craiova, transfer stelar: 250.000 € salariu, contract până în 2025! Superstar pentru Mititelu

FCU Craiova, transfer stelar: 250.000 € salariu, contract până în 2025! Superstar pentru Mititelugalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a reuşit un transfer stelar când l-a luat pe Juan Bauza (26 de ani), fotbalist care a semnat recent un contract până în 2025 şi are un salariu uriaş: 250.000 de euro. Adrian Mititelu i-a pus o clauză de reziliere enormă în noua înţelegere, când părţile au bătut palma.

Juan Bauza este cel mai valoros fotbalist de la FCU Craiova, un transfer stelar reuşit de Adrian Mititelu în Bănie. Argentinianul Bauza e la mare căutare, dar are un contract beton, până în 2025, un salariu de 250.000 de euro şi o clauză de reziliere uriaşă: 8 milioane de euro.

FCU Craiova, transfer stelar: 250.000 € salariu, contract până în 2025! Superstar pentru Mititelu

În vara lui 2021, FCU Craiova l-a transferat pe Juan Bauza din Liga 2, de la Cszikszereda, şi a dat o adevărată lovitură. Evoluţiile lui Bauza l-au făcut pe Mititelu să-i pună o clauză uriaşă de reziliere, 8 milioane de euro. Juan Bauza a atras interes din partea cluburilor.

Gigi Becali l-a dorit pe Juan Bauza în vară la FCSB, dar Adrian Mititelu a dezvăluit recent că pentru argentinian există interes şi din străinătate. Două cluburi din Europa şi unul din zona Golfului sunt pe urmele lui Juan Bauza, dar preţul pe care-l cere echipa din Bănie în schimbul superstarului său e unul piperat.

Adrian Mititelu vrea nu mai puţin de 4 milioane de euro pentru a fi de acord cu transferul lui Juan Bauza.

"Sunt două cluburi care-l vor, de afară, l-au urmărit la meciul cu Farul. Probabil că o să vină şi la meciul cu FCSB.  Costă bani mulţi pentru că e "pasăre" rară, ar trebuie să vă bucuraţi că-l vedeţi în România, cât îl mai vedeţi.  (n.r. - milioane de euro) 4, 5, pe acolo sper să obţin pe ele.

Sunt şanse, nu ştiu cât de mari. Sunt cluburi care întreabă de el, au trimis oameni să-l vadă.  Nu ştiu dacă va fi cinci milioane, dar sub 4 milioane de euro nu va pleca. Sunt două cluburi din Europa şi e un interes din Golf", a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Apoi, patronul din Bănie a dezvăluit ce salariu impresionant are Juan Bauza, după ce a semnat noul contract, până în vara lui 2025: "Are salariul de 250.000 de euro acum, dar şi merită banii. N-are 20.000 de euro pe lună, are mai puţin, dar a primit o sumă la semnătura şi acolo ajunge, la 250.000", mai spus Adrian Mititelu.

Juan Bauza a jucat 13 meciuri în toate competiţiile cu FCU Craiova, timp în care a dat trei pase de gol.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juan bauza transfer fcu craiovajuan bauza salariu fcu craiovaadrian mititelu fcu craiova transfer juan bauzajuan bauza fcu craiova 

viewscnt
Articole similare