Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroarea lui Becali? FCSB s-a despărţit de mijlocaşul bun la toate: "Nu mai văd echipa fără el. Dă goluri, a renăscut" | EXCLUSIV

Eroarea lui Becali? FCSB s-a despărţit de mijlocaşul bun la toate: "Nu mai văd echipa fără el. Dă goluri, a renăscut" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a remarcat un progres în jocul mijlocaşului de care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a debarasat după doar două luni petrecute la echipă.

Basarab Panduru îi zice lui Gigi Becali ce mijlocaş a pierdut la FCSB

În urmă cu un an, FCSB l-a transferat pe mijlocaşul de naţională Alexandru Creţu (30 de ani), care a petrecut doar două luni în lot. Explicaţia oficială a bucureştenilor a fost făcut tricolorul nu s-a potrivit stilului de joc al echipei, deşi a semnat un contract pe trei ani. 

Alexandru Creţu s-a dus imediat la Universitatea Craiova şi, în ciuda unui start greu în care a încercat să recupereze din perioada ratată, a ajuns să impresioneze pe "Ion Oblemenco". 

Alexandru Creţu este titular cu Mirel Rădoi şi excelează atât pe faza defensivă, cât şi în ofensivă, acolo unde apare constant. În acest sezon a marcat două goluri în 16 meciuri jucate în Superligă, iar Basarab Panduru l-a lăudat, după ce expertul Orange Sport a petrecut o scurtă perioadă în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. 

"Sunt câţiva băieţi serioşi acolo, se poate lucra, se poate face treabă. Uite-l pe Creţu, probabil că e un jucător care doar el a crezut în el, când s-a dus la FCSB, când a plecat de la FCSB, iar aici a renăscut. 

Eu nu mai văd echipa asta fără Creţu la mijloc. Acoperă mare parte din teren, apare, dă goluri, devine un jucător foarte important pentru echipă", a spus expertul Orange Sport, Basarab Panduru, despre Alexandru Creţu, care a adus victoria Universităţii Craiova cu U Cluj, scor 1-0, în Superligă.

De asemenea, Panduru susţine că mâna lui Rădoi a început să se vadă la echipa din Oltenia. 

"Mi-a plăcut tot la Craiova de la început până la sfârşit. Din primul minut s-au dus peste ei, i-au înghesuit, iar scorul e mincinos în prima repriză, dacă nu chiar mai mult. Am văzut pase, s-au găsit uşor jucătorii, fără Koljic, Ivan. Mi-a plăcut Craiova", a adăugat fostul fotbalist. 

  • Universitatea Craiova e pe locul al patrulea în Superligă, cu 30 de minte, la 10 puncte în spatele liderului Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovaalexandru cretubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare