Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă mergem aşa, vom retrograda. Ce să mai vorbim de play-off?”. Niczuly şi concluziile eşecului de la Iaşi: ”Nu jucăm nimic!”

”Dacă mergem aşa, vom retrograda. Ce să mai vorbim de play-off?”. Niczuly şi concluziile eşecului de la Iaşi: ”Nu jucăm nimic!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Portarul celor de la Sepsi, Roland Niczuly (28 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în deplasarea de la Iaşi.

Sepsi OSK a pierdut deplasarea de pe terenul lui Poli Iaşi, scor 0-1, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii. 

Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei, în minutul 4, şi au avut un gol anulat de VAR.

Meciul de la Iaşi a început cu un penalty acordat de arbitrul Chivulete pentru oaspeţi, dar Cosmin Matei a trimis în bară lovitura de pedeapsă, în minutul 4, şi scorul a rămas alb. 

Ieşenii au reuşit să deschidă scorul în startul reprizei secunde, prin Luis Phelipe, în minutul 48, care a înscris din pasa lui Marchioni.

Sepsi a marcat în minutul 81, prin Debeljuh, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR, care a durat aproape cinci minute. Victoria a revenit ieşenilor, care s-au impus cu 1-0.

”Nu banca tehnică e de vină că din doi metri nu reuşim să dăm gol”

La finalul jocului din Copou, Roland Niczuly, portarul oaspeţilor, crede că vina pentru cele şase meciuri consecutive pierdute este a jucătorilor, nu a băncii tehnice, după înfrângerea suferită în restanţa disputată la Iaşi.

”Nu-mi vine să cred ceea ce văd din poartă! Nu suntem în stare să jucăm nimic! Din punctul meu de vedere este un dezastru ce se întâmplă la noi. Nimeni nu zice nimic, ceea ce nu este nornal.

Este o tăcere infernală în vestiar, nu aşa se gestionează situaţia şi ar trebui să ne trezim. Cred că am ajuns cel mai slab atac din Liga 1.

Am luat foarte multe goluri. Eram echipa care nu primea gol, acum numai cine nu vrea nu ne marchează. Nu banca tehnică e de vină că din doi metri nu reuşim să dăm gol.

Am ratat penalty, nici nu mai ştiu câte ocazii am avut. Asta se întâmplă mereu în România, e de vină banca tehnică. Noi nu executăm ceea ce ni se spune, cu siguranţă este cea mai grea perioadă din istoria clubului.

Din şapte meciuri doar un egal la Hermannstadt, şi acela cu şansă. Dacă mergem aşa, cu siguranţă vom retrograda. Ce să mai vorbim de play-off?

Arătăm foarte rău, nu arătăm nici de locul zece, ce vorbim de play-off! Nu doar banca tehnică, ci şi noi, jucătorii, trebuie să facem ceva”, a declarat Niczuly, după meci.

În urma acestei partide, formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a ajuns la a şasea înfrângere consecutivă şi ocupă locul 12 în Superligă, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: sepsiroland niczulysuperliga 

viewscnt
Articole similare