Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E problemă la jucători”. Situaţie inedită la o echipă din Superligă. Antrenorul ei, fără vină? ”E unul dintre cei mai buni din România. Asta e convingerea mea” | EXCLUSIV

”E problemă la jucători”. Situaţie inedită la o echipă din Superligă. Antrenorul ei, fără vină? ”E unul dintre cei mai buni din România. Asta e convingerea mea” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

S-a terminat pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, iar Sepsi revine în Superliga României cu o deplasare la iaşi, contra celor de la Poli. Situaţia antrenorului Liviu Ciobotariu (52 de ani) la cârma grupării covăsnene a fost analizată în studioul Orange Sport.

Sepsi este într-o situaţie complicată. A înregistrat cinci eşecuri la rând în campionat, iar Liviu Ciobotariu are şansa să oprească această serie în meciul din deplasare cu Poli Iaşi.

Tehnicianul fără presiune în Superligă? ”E problemă la jucători. El unul dintre antrenorii buni din România”

Prin prisma rezultatelor extrem de modeste din ultima perioadă, s-a adus în discuţie, şi pe bună dreptate, o posibilă despărţire a lui Ciobotariu de pe banca formaţiei covăsnene.

Dar Laszlo Dioszegi, deşi s-a arătat vizibil nemulţumit de forma echipei sale, a rămas ferm pe poziţii şi a decis să meargă în continuare pe mâna antrenorului pe care l-a adus la începutul sezonului.

Situaţia de la Sespi a fost comentată şi de Florin Lovin, iar acesta consideră că echipa din Sfântu Gheorghe îşi va reveni.

”Sepsi e un club care nu face parte ca filosofie din peisajul fotbalului românesc. Putem spune că este un club aparte. Antrenorilor li se dă o anumită linişte. Nu au nici un fond de suporteri care să pună presiune pe conducere, ca să spui că nu ai cum să rezişti. 

E problemă la jucători. Tot cu acest antrenor, au facut o figură frumoasă în Europa. Au fost aproape să treacă de Bodo/Glimt. Eu cred că e o lipsă de experienţă cu această perioadă (n.r. foarte aglomerată). E nevoie de oameni care au mai trecut prin aşa ceva. 

Îmi place Ciobotariu. E unul dintre antrenorii buni din România. Sunt sigur că îşi va reveni Sepsi. Asta e convingerea mea”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

Totodată, şi fostul jucatăr Bogdan Apostu a subliniat importanţa unei victorii imediate în situaţia în care se află Liviu Ciobotariu.

”Să ai cinci eşecuri consecutive e greu pentru o echipă cu pretenţii. Ciobotariu e într-o situaţie delicată. Trebuie să facă ceva ca echipa să înceapă să câştige, atlfel va fi foarte complicat”, a completat Apostu.

Liviu Ciobotariu a fost adus la Sepsi în locul lui Cristiano Bergodi şi a câştigat un trofeu în acest sezon: Supercupa României.

În clasament, Sepsi a căzut pe locul 11, cu doar 12 puncte acumulate în 11 partide jucate.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare