Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezbatare despre schimbarea unui antrenor din Superliga, din cauza rezultatelor slabe! "L-aş demite / Eu nu l-aş demite, dar nu aş fi corect" | EXCLUSIV

Dezbatare despre schimbarea unui antrenor din Superliga, din cauza rezultatelor slabe! "L-aş demite / Eu nu l-aş demite, dar nu aş fi corect" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Constantin Zotta, şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, au dezbătut situaţia antrenorului lui Sepsi, Liviu Ciobotariu.

Păreri împărţite despre situaţia unui antrenor din Superliga

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene, în campionat. 

Situaţia s-a schimbat la Sepsi după doar câteva luni. Cu Liviu Ciobotariu, echipa a fost aproape de calificarea în grupele Conference League, dar a fost eliminată în play-off de Bodo/Glimt, iar entuziasmul a dispărut în ultimele săptămâni. 

La Minutul 91, situaţia lui Liviu Ciobotariu a fost dezbătută. 

Bogdan Cosmescu a fost drastic, a judecat contextul de la Sfântu Gheorghe, şi a transmis că Laszlo Dioszegi ar trebui să-l înlocuiască: "L-aş demite. Nu poţi avea semenea condiţii la Sepsi şi să pierzi atâtea meciuri la rând, cinci meciuri consecutive. E vina antrenorului, nu e vina altcuiva". 

Constantin Zotta a judecat în funcţie de variantele pe care le-ar avea în acest moment conducerea lui Sepsi: "Cred că un conducător mereu are variante de rezerve. Trebuie să vadă ce e în interior, iar în cinci, şase etape Sepsi s-ar putea să fie şi mai jos. Cu o variantă mai bună ar trebui să facă ceva. Dacă nu ai variantă... Nu vorbeşti cu antrenori. Ai în baza de date nişte agenţi"

Basarab Panduru, care a simţit pe pielea sa ce înseamnă banca tehnică, a spus indirect că Liviu Ciobotariu ar trebui demis: "Eu nu l-aş demite, dar nu aş fi corect. Nu-mi plac chestiile astea, nu ai cum să pierzi cinci meciuri la rând, cu lotul pe care-l ai, cu tot ce ai, nu-mi place... Asta nu-mi place să ţii calzi alţi antrenori, să vorbeşti cu ei dar dacă îi ai în vedere, prin agenţi, e corect". 

După meciul de pe Cluj Arena, Liviu Ciobotariu a anunţat ce decizia a luat pentru perioada următoare, la Sepsi. 

U Cluj s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, iar Sepsi OSK este pe 11, cu 12 puncte.

 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuu cluj sepsibasarab panduruconstantin zottabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare