Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Bălaşa, cu moralul la pământ după înfrângerea cu U Cluj: "Obiectivul o să fie salvarea de la retrogradare"

Mihai Bălaşa, cu moralul la pământ după înfrângerea cu U Cluj: "Obiectivul o să fie salvarea de la retrogradare"
Comentarii

Fundaşul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Mihai Bălaşa, şi-a exprimat dezamăgirea după al cincelea eşec consecutiv în Superliga.

Bălaşa nu a căutat scuze după a cincea înfrângere consecutivă în campionat suferită de echipa din Sf. Gheorghe.

Fostul fundaş al celor de la FCSB a fost realist şi îşi asumă responsabilitatea pentru eşecurile din ultima perioadă, care au adus-o pe Sepsi Sf. Gheorghe pe locul 11 în clasamentul Superligii.

Mihai Bălaşa: "Obiectivul o să fie salvarea de la retrogradare"

”O nouă înfrângere, se pare că ne plac înfrângerile...

Se pare că ne-am obişnuit aşa, ne merge bine în situaţia asta şi dacă nu ne trezim cât de curând, de unde aveam obiectiv să intrăm în play-off, cred că obiectivul o să fie salvarea de la retrogradare.

Dacă continuăm în halul ăsta şi jucăm cum am jucat în seara asta, în care n-am arătat nimic, pur şi simplu au fost nişte tricouri pe teren şi atât.

Într-adevăr, ne-am apărat bine, dar nu poţi să te aperi 90 de minute şi să nu produci nimic în atac.

Asta nu e numai vina atacanţilor, e vina tuturor, pentru că nu le aducem mingi. Primul şut pe poartă în minutul 60 şi ceva... foarte, foarte puţin.

Cu siguranţă nu este o atmosferă bună, atunci când ai cinci înfrângeri la rând e greu să fie o atmosferă bună, să poţi să te uiţi unul în ochii altuia şi să fii fericit.

Se poate vorbi şi de oboseală, dar asta nu e o scuză. 

Într-adevăr, am jucat, dacă nu ma înşel, şase meciuri în plus faţă de celelalte echipe, nu cred că am jucat două-trei meciuri la rând cu acelaşi prim ”11”, am avut mereu probleme cu accidentările...

Perioada asta cred că am avut 4-5 meciuri în deplasare dar asta nu scuză cu nimic ceea ce jucăm.

Chiar dacă nu joci, trebuie măcar să ai atitudine, să bagi o alunecare, să iei un galben, să faci ceva, să araţi că vrei..." a declarat Mihai Bălaşa la flash interviuri, după finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: mihai balasasepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare