Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu nu-l va mai convoca la naţională în mandatul său pe titularul FCSB! Semnalele primite de MM Stoica: "E clar" | EXCLUSIV

Iordănescu nu-l va mai convoca la naţională în mandatul său pe titularul FCSB! Semnalele primite de MM Stoica: "E clar" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie a FCSB, Mihai Stoica, a strâns semnalele primite dinspre selecţionerul Edi Iordănescu şi a ajuns la concluzia că unul dintre titularii echipei nu va mai fi convocat. Nu este vorba despre un conflict la mijloc, ci strict o decizie care ar ţine de strategia antrenorului.

Ce fotbalist de la FCSB nu va mai fi convocat cât timp Edi Iordănescu este la echipa naţională

Adrian Şut (24 de ani), fotbalistul momentului la FCSB, în viziunea lui Gigi Becali, nu îi este de folos selecţionerului Edi Iordănescu.

În stilul de joc propus de cel care conduce echipa naţională, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la liderul Superligii nu se încadrează, iar MM Stoica pare că s-a resemnat cu acest fapt. 

Oficialul FCSB a analizat situaţia, mai ales după ce Adrian Şut a fost convocat în martie, în preliminariile EURO 2024, fără să debuteze.

"(n.r. - Dacă se aştepta să fie convocat vreun jucător de la FCSB şi n-a fost convocat) Nu, de la noi, nu. Şut a fost convocat atunci şi după n-a mai fost convocat. E clar că selecţionerul are alt profil de jucător pentru poziţia lui. 

Pentru mine, da (n.r. - există o explicaţie). Din moment ce a fost convocat atunci, n-a intrat deloc, a avut apoi prestaţii foarte bune şi n-a mai fost convocat...

E clar că e vorba despre profil. E o chestie logică. Jucătorii de ax sunt diferiţi, chiar dacă au aceeaşi poziţie în teren. Păi, compară-l pe Şut cu Băluţă şi n-au nicio legătură, ori cu Marius Marin", a declarat expertul Orange Sport. 

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0) şi Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0) au fost fotbaliştii convocaţi de Edi Iordănescu pe postul lui Adrian Şut, pentru meciurile cu Belarus, pe 12 octombrie, şi Andorra, pe 15 octombrie, pentru calificarea la EURO 2024. 

MM Stoica şi-a dat singur răspunsul: "Nu discut cu jucătorii ce se întâmplă la naţională"

"Nu discut niciodată cu vreun jucător de la noi despre ce se întâmplă la naţională. Nu avem o relaţie extraoardinară cu federaţia şi nu vorbim. Jucătorii glumesc, să nu crezi că avem discuţii serioase când suntem acolo (n.r. - la FCSB). Există poveşti şi glume", a adăugat oficialul FCSB, MM Stoica

Gigi Becali a izbucnit după ce Edi Iordănescu l-a ocolit constant pe Adrian Şut

Adrian Şut are 14 meciuri şi două goluri la FCSB în acest sezon şi este văzut cel mai bun mijlocaş central pe care echipa l-a avut. 

"Singura problemă pe care o am cu Edi e că are mintea întunecată. N-ai voie niciodată să nu-l iei pe Şut! E cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut eu de când sunt în fotbal, nici Bourceanu, nici Pintilii n-au fost ca el. Ce Rădoi?! Şut, 7 clase peste Rădoi!", spunea finanţatorul FCSB, Gigi Becali, în urmă cu o lună. 

  • Ştefan Târnovanu, Darius Olaru şi Florinel Coman sunt cei trei fotbalişti de la FCSB convocaţi de Edi Iordănescu, pentru dubla din octombrie. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicaadrian sutedi iordanescuconvocari edi iordanescuromania belarusromania andorra 

viewscnt
Articole similare