Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, cu gândul la play-off după succesul împotriva lui Sepsi: "E normal că suntem aici pentru că avem jucători cu valoare"

Ioan Ovidiu Sabău, cu gândul la play-off după succesul împotriva lui Sepsi: "E normal că suntem aici pentru că avem jucători cu valoare"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău este pe val după victoria obţinută împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

"Şepcile roşii" sunt la al patrulea meci consecutiv fără eşec iar antrenorul ardelenilor şi-a lăudat jucătorii după acest succes, care îi apropie la doar un punct de zona play-off-ului.

Sabău susţine că cele trei puncte au fost obţinute pe merit şi îşi felicită jucătorii pentru efortul depus.

”A fost un meci tactic, cele trei puncte erau cele mai importante, e meritul echipei şi jucătorilor. Mă bucur foarte mult că jucătorii care au avut probleme au intrat, mă bucur pentru ei. Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă. 

Nu e uşor pentru că şi Sepsi avea nevoie de victorie şi este o echipă agresivă. Este o victorie şi am doar cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Dacă vom continua aşa sunt sigur că vom face o echipă bună. 

Mai avem de făcut unele retuşuri, mai trebuie să verticalizăm, dar sunt nişte lucruri pe care putem să le antrenăm." a declarat Sabău la flash interviul de după meci.

Întrebat despre noua poziţie ocupată de U Cluj în clasament, Sabău consideră că locul opt în clasament este justificat, datorită grupului şi unităţii acestuia.

"E normal că suntem aici (n.r. la un punct de play-off) pentru că avem jucători cu valoare. Avem tineri buni şi jucători cu experienţă care s-au implicat. Aproape toţi se simt ca într-o familie aici.

Totul îl facem împreună, eu îi consider ca nişte prieteni, fac parte din această echipă şi depindem unii de ceilalţi”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

 

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabausepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare