Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume uriaş din Generaţia de Aur, implicat în fuziunea plănuită în fotbalul românesc! "I-am spus că face ce consideră mai bine"

Un nume uriaş din Generaţia de Aur, implicat în fuziunea plănuită în fotbalul românesc! "I-am spus că face ce consideră mai bine"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, a vorbit despre sosirea lui Ionuţ Lupescu la clubul Ministerului de Interne. Componentul Generaţiei de Aur va audita întâi academia de copii şi juniori, apoi va pune pe picioare proiectul. În perioada următoare, academia clubului sportiv ar putea colabora cu Dinamo, din Superliga, după ce discuţiile s-au reluat.

Preşedintele CS Dinamo explică rolul lui Ionuţ Lupescu

CS Dinamo a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat oficial că Ionuţ Lupescu a revenit la clubul din Ştefan cel Mare şi va fi responsabil de Academiei de Fotbal CS Dinamo. 

"Rolul lui principal de a face o academie de copii după un model internaţional. Acum el auditează academia pe care o avem. Vrea să vadă mecanismele care au fost folosite. Va veni cu o soluţie pentru a face o academie profitabilă din punct de vedere sportiv şi material. 

Cred că echipa pe care o avem şi proiectele pe care le propunem oamenilor şi faptul că le oferim posibilitatea de a se exprima liber în profesie contează cel mai mult. I-am spus că face ce consideră mai bine, să ridicăm fotbalul şi să facă din nou un mare Dinamo", a declarat Ionuţ Popa. 

Discuţia despre fuziunea importantă din fotbalul românesc a fost reluată

Ionuţ Lupescu ar putea juca un rol important în posibila fuziune dintre CS Dinamo şi Dinamo Bucureşti, întrucât Andrei Nicolescu a redeschis această pistă. Academia de care se va ocupa Ionuţ Lupescu ar urma să propună jucători echipei din Superliga, prin programul pe care-l va implementa fostul component al Generaţiei de Aur. 

"Nu a picat. Acum trei zile am primit un mesaj de la domnul Nicolescu în care îmi spunea că s-a gândit să reluăm acea idee. Au crezut că vor menţine o academie a lor. Lucrurile nu au stat aşa cu sponsorii şi au revenit la ideea să facă o academie cu noi.

Cu toţii am fost de acord (n.r. - cu fuziunea). Singura soluţie este ieşirea din insolvenţă. Ionuţ Lupescu are liberatea să-şi facă propria echipă după ce va audita două luni academia. Poate schimbă chiar toată componenţa academiei", a mai spus preşedintele de la CS Dinamo, Ionuţ Popa.

Afla mai multe despre: fuziune dinamo cs dinamofuziune fotbal romanesccs dinamoionut lupescuionut popa 

viewscnt
Articole similare