Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă şi la EURO arătăm aşa, o să pierdem şi acolo”. Concluzii drastice după eşecul României U21: ”Aici cred că s-a făcut diferenţa”

”Dacă şi la EURO arătăm aşa, o să pierdem şi acolo”. Concluzii drastice după eşecul României U21: ”Aici cred că s-a făcut diferenţa”

Echipa națională

Comentarii

Alexi Pitu (20 de ani) a tras concluziile după evoluţia modestă a naţionalei de tineret a României în partida de verificare disputată împotriva selecţionatei similare a Portugaliei.

România U21 a început cu stângul campania de pregătire pentru turneul final de Campionat European de tineret din această vară.

”Tricolorii” pregătiţi de Emil Săndoi au pierdut partida amicală disputată pe stadionul Ghencea în faţa Portugaliei, scor 0-2.

Concluzii drastice după eşecul României U21: ”Aici cred că s-a făcut diferenţa”

La finalul meciului, Alexi Pitu a vorbit despre evoluţia echipei, unde au greşit el şi colegii săi şi ce trebuie să îmbunătăţească pentru partidele ce urmează.

Totodată, jucătorul de 20 de ani a punctat şi situaţia sa de la echipa de club, Bordeaux.

”Cred că jocul colectiv a lăsat de dorit, am reuşit în a doua repriză puţin să mai echilibrăm lucrurile, dar în prima repriză am primit două goluri zic eu foarte uşor şi la acest nivel te taxează orice echipă mai bună.

Eu nu cred într-o diferenţă aşa mare de valoare, ci într-o diferenţă de pregătire a meciului, a conectării, aici cred că s-a făcut diferenţa.

Au fost mai pregătiţi decât noi şi sperăm ca la următorul amical cu Germania să dăm ce avem mai bun.

Nu pot să spun dacă vom arăta altfel cu Germania, dar sper să arătăm altfel şi asta vom face, vom avea două antrenamente, sper să arătăm altfel.

Stilul lor de joc e asemănător cu al nostru şi noi încercăm să facem posesie, dar ei s-au impus de această dată, noi am alergat mai mult după minge.

La EURO nu avem cum să arătăm aşa, o să pierdem şi acolo. Trebuie să o luăm meci cu meci şi să devenim mai buni de la acţiune la acţiune, chiar dacă nu mai avem mult până la turneul final. 

M-am acomodat foarte bine în Franţa, îmi place foarte mult, sper să încep să joc din ce în ce mai mult, diferenţa e puţin la intensitate, dar cred că mă adaptez şi uşor uşor va fi bine.

(n.r. colegii de la Farul, lideri în Superligă) Da, le ţin pumnii sper să câştige campionatul şi să fiu şi eu campion cu ei”, a declarat Pitu, conform Sport, după meci.

România U21 urmează să întâlnească şi Germania, într-un alt amical complicat, marţi, 28 martie, de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: romania u21alexi pitu 

viewscnt
Articole similare