Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daminuţă îi bate obrazul lui Chivu după retragerea din fotbal: ”N-am mâncat o pizza cu el cât am fost la Inter”

Daminuţă îi bate obrazul lui Chivu după retragerea din fotbal: ”N-am mâncat o pizza cu el cât am fost la Inter”

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Daminuţă (33 de ani) a fost lehatât la Inter Milano, cât şi la AC Milan, dar n-a jucat niciun meci la seniori pentru acestea.

Cristian Daminuţă (33 de ani), fost jucător la Inter, AC Milan sau Dinamo, s-a retras din fotbalul profesionist în 2021, iar, azi, a postat un mesaj sincer pe reţelele de socializare. 

Daminuţă a dat detalii despre mai multe episoade din cariera sa, inclusiv, despre perioada petrecută la Inter. Fostul fotbalist ”îi bate obrazul” lui Cristi Chivu că nu şi-a făcut timp nici măcar pentru o pizza!

”Am avut posibilitatea să mă antrenez cu echipa mare că deja m-au obligat să merg în Serie C la L’Aquila (un oraş distrus de cutremur)... Măcar la Inter m-am antrenat cu Chivu, un an, n-am mancat o pizza cu el la Milano, deşi eram junior român într-o echipa în care el era în primii 5 în viziunea lui Moratti. Lucio, Materazzi, Maicon, Zanetti, Cambiaso, Stankovic, Quaresma, Adriano, Ibrahimovic, Cruz, Crespo etc.. Da, la 18 ani, mă antrenam cu aştia… Restul au fost alegeri...”, a scris Daminuţă.

Daminuţă a fost vândut la Inter Milano, în schimbul sumei de 300.000 de euro. Ulterior, Daminuţă a revenit în fotbalul românesc la Dinamo, iar în iulie 2010, Inter l-a vândut la rivala AC Milan! Din nefericire, el nu a prins niciun minut la seniori pentru aceste două formaţii din Serie A.

Cristian Daminuţă s-a lansat în fotbalul mare de la Timişoara. De-a lungul carierei, el a evoluat la Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L`Aquila, FC Tiraspol, Flacăra Făget, Viitorul, Zakho, Minaur, Ramat Hasharon, Olimpia Satu Mare, Abano, Giarmata şi Cupello.

Afla mai multe despre: daminuţăcristi chivuinter 

viewscnt
Articole similare