Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a vorbit despre naşul său de la FCSB: "La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naş, nu am fin, nu am familie"

Dan Nistor a vorbit despre naşul său de la FCSB: "La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naş, nu am fin, nu am familie"

U Cluj

Comentarii

Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj şi autor al unui gol şi al unei pase de gol în meciul de luni, cu FCSB, scor 2-2, crede că la formaţia clujeană se vede mâna antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Dan Nistor, spumos la interviul de după FCSB - U Cluj 2-2

FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

La final, Dan Nistor a făcut trimitere la naşul său, Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, şi a comentat parcursul recent al echipei sale, U Cluj. 

„La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naş, nu am fin, nu am familie, sunt pentru mine şi atât. Nu vreau să periez pe nimeni, dar rezultatele confirmă venirea domnului Sabău, care contează foarte mult. 

Mai facem greşeli copilăreşti pe care trebuie să le uităm dacă vrem să jucăm la alt nivel. Dacă vrem să performăm, altfel rămânem să jucăm la retrogradare, ca anul trecut. 

Se pare că suntem un grup unit, o familie, avem un fotbal plăcut, sperăm să acumulăm puncte şi să urcăm în clasament”, a declarat Dan Nistor, după FCSB - U Cluj. 

Afla mai multe despre: dan nistorfcsb u clujmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare