Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, discurs surprinzător despre Nelu Varga, după ce patronul lui CFR Cluj l-a criticat dur

Dan Petrescu, discurs surprinzător despre Nelu Varga, după ce patronul lui CFR Cluj l-a criticat dur

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a făcut câteva declaraţii surpinzătoare despre relaţia pe care o are cu Nelu Varga, după ce patronul lui CFR Cluj l-a atacat dur în ultima perioadă.

Dan Petrescu a scris istorie la CFR Cluj, unde a 4 dintre cele 8 titluri pe care ”feroviarii” le au în palmares.

Cu toate acestea, Nelu Varga a făcut recent mai multe declaraţii în care l-a atacant pe antrenorul în vârstă de 54 de ani.

Dan Petrescu, declaraţii surprinzătoare despre relaţia cu Nelu Varga: ”E ceva unic ce a făcut”

În urmă cu aproape două săptămâni, Nelu Varga a avut o izbucnire la adresa lui Dan Petrescu. Omul de afaceri şi-a acuzat antrenorul că a produs multe datorii în bugetul clubului prin transferurile neinspirate şi costisitoare pe care le-a făcut.

În plus, i-a reproşat că practică un fotbal urât, că pierde cu echipe mici şi că nu promovează jucători tineri, pe care CFR să-i vândă ulterior pe bani mulţi.

La două săptămâni distanţă, Dan Petrescu surprinde. Antrenorul campioanei României spune că se află în relaţii excelente cu Nelu Varga, despre care spune că a avut cel mai important rol în titlurile pe care le-a câştigat:

”Dacă nu vom fi în relaţii bune, nu vom mai fi aici, e simplu. În momentul ăsta, daca sunt aici, mai are rost să ne gândim ce a fost?

Eu cu patronul lui CFR de 5 ani am avut o relaţie excelentă. E ceva unic ce a făcut patronul clubului, el a făcut ce a făcut şi a câştigat 5 campionate.

Relaţia mea cu el, personală, a fost tot timpul excelentă. În fotbal nu cred că există relaţie aşa de bună cum am avut-o eu cu domnul Varga. N-am avut în lume aşa relaţie, în antrenorat”, a spus Dan Petrescu.

Cum l-a atacat Nelu Varga pe Dan Petrescu

Patronul lui CFR Cluj s-a enervat după ce echipa sa a făcut doar 1-1 cu Balkani, pe 8 septembrie, în grupele Conference League. Nelu Varga s-a lansat atunci într-un atac dur la adresa lui Dan Petrescu.

”Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greşelile pe care le-a făcut el.

A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec şi mulţi alţii.

Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală”, a spus Nelu Varga, într-o declaraţie făcută pe 10 septembrie.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare