Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru au făcut spectacol la conferinţa Rapidului! ”Nu e obişnuit cu fusul orar! Vorbeşte tu primul, că te amendez!”

Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru au făcut spectacol la conferinţa Rapidului! ”Nu e obişnuit cu fusul orar! Vorbeşte tu primul, că te amendez!”

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut o conferinţă de presă în care şi-a prezentat cele mai noi achiziţii, iar Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru au fost puşi pe glume.

Cei doi au fost colegi şi la Astra, ei rămânând prieteni. Săpunaru şi Niculae au fost pe val, iar oficialul din Giuleşti l-a ameninţat pe fundaşul care a venit din Turcia, că îl va amenda. Rapid a anunţat şi mutarea fundaşului brazilian, Junior Morais, care a avut evoluţii foarte bune în Liga 1. Niculae a avut o dispoziţie bună şi a făcut show cu Săpunaru la conferinţa de presă. 

Cristi a făcut o alergare uşoară şi deja a obosit!

Cristi a făcut o alergare uşoară şi deja a obosit. Junior nu e obişnuit cu fusul orar, dar ne adaptăm din mers. Hai, Cristi, vorbeşte tu primul, că te amendez!”, a început Niculae discursul. 

”Îl dau pe el la o parte (n.n. – pe Niculae) sau vorbesc de aici?”, i-a răspuns Săpunaru bunului său prieten.

”M-am întors unde am crescut, unde am avut tot ce mi-am dorit în copilărie!

”M-am întors unde am crescut, unde am avut tot ce mi-am dorit în copilărie. Sper ca în acest an să avem continuitate, rezultate bune. Îmi pare bine să regăsesc oameni care au pus umărul la promovare, la reconstrucţia Rapidului şi consider că au dus greul în această perioadă. A fost greu pentru jucători, pentru suporteri, pentru conducere, dar sper să pun şi eu umărul la casa care va rezista peste un an doi. 

Am fost obosit psihic după ceea ce s-a întâmplat în Turcia. M-am simţit şi acolo ca acasă. Nu a fost nevoie să mă convingă (n.r Daniel Niculae), m-am întors acasă”, a spus Cristi Săpunaru.

Junior Morais a fost coleg la Astra cu Săpunaru şi Niculae, iar el deja ştie ce atmosferă o sa fie la Rapid după ce a promovat în Liga 1. 

”Sunt foarte fericit că am venit la Rapid, e o echipă foarte mare, cu o galerie şi mai mare. Mereu Nico şi Săpunaru vorbeau despre Rapid când eram la Astra. Aveam un vis să joc pentru Rapid şi a venit momentul. Sunt foarte bucuros şi sper să fac o figură frumoasă. Aştept să înceapă campionatul, să pot să simt suporterii, să cânt, să fie totul ok şi pe final să ne bucurăm de o performanţă mare. Da, da, ştiu şi imnul.”, a spus brazilianul. 

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-niculae 

viewscnt
Articole similare