Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa a tunat la reunirea Stelei Bucureşti: "Le dau sfat. Să scoată regula asta. În Italia, Germania nu am văzut"

Daniel Opriţa a tunat la reunirea Stelei Bucureşti: "Le dau sfat. Să scoată regula asta. În Italia, Germania nu am văzut"

Steaua

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a atras atenţia asupra unui aspect care-l deranjează, înaintea noului sezon din Liga 2.

Daniel Opriţa critică regula FRF

Steaua Bucureşti s-a reunit, luni, şi începe pregătirea pentru noul sezon din Liga 2 în care vrea să promoveze, după ce n-a fost lăsată de FRF să joace în barajul sezonului recent încehiat. 

Pentru realizarea obiectivului, Daniel Opriţa a primit mai multe transferuri şi a anunţat venirea unui atacant din Liga 1. De asemenea, a primit un semn din partea conducătorilor, care i-au transmis să alcătuiască un lot pentru atacarea Ligii 1. 

La reunire, Daniel Opriţa a criticat şi regula U21, pe care trebuie să o respecte. Antrenorul s-a adăugat pe lista celor care critică regula impusă de FRF pentru dezvoltarea juniorilor şi jucătorilor tineri. 

Tehnicianul "militarilor" s-a arătat iritat de situaţia în care este pus şi a amintit de trecutul fotbalului românesc. 

"Cât nu se schimbă regula asta cu underi... De acolo e problema, gândiţi-vă că de când s-a băgat regula asta ne-am dus din ce în ce mai jos. Cele mai mari rezultate le-am avut fără regula asta. Sunt nişte juniori care iţi pun nişte condiţii. Eşti obligat să joci cu ei. 

Le dau sfat. Să se gândească foarte bine să scoată regulă asta,că nu cu asta am avut noi rezultate. Eu nu am văzut în Italia, Germania astfel de reguli. 

Bag un portar, săracul... E Steaua, cu presiune şi greşeşte.  Ce mai fac cu copilul ăla? Îşi mai revine când ? Eu o să joc o dată în zece, să încep meciul în zece să zic că nu am junior să văd dacă se poate", a declarat, supărat, Daniel Opriţa. 

Afla mai multe despre: daniel opritasteaua bucurestiregula u21 

viewscnt
Articole similare