Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu, un nou atac la Gică Hagi: ”Ăsta e adevărul! Ce putea să facă 'nea Puiu?”

Dănuţ Lupu, un nou atac la Gică Hagi: ”Ăsta e adevărul! Ce putea să facă 'nea Puiu?”

Echipa națională

Comentarii

Dănuţ Lupu a lansat un nou atac la Gică Hagi, despre care spune că era cel care controla tot la echipa naţională.

În ultima perioadă, Dănuţ Lupu a vorbit tot mai mult despre Gică Hagi şi despre rolul pe care cel mai mare fotbalist român l-a avut la echipa naţională.

Acum, fostul mijlocaş a lansat un nou atac la adresa lui Gică Hagi, despre care spune că făcea lotul echipei naţionale.

Dănuţ Lupu, noi declaraţii despre Gică Hagi: ”El hotăra şi la ce filme ne uităm”

Într-o discuţie despre liderii pe care i-a avut la echipele pentru care a jucat, Dănuţ Lupu i-a nominalizat pe Ioan Andone, regretatul Michael Klein şi pe Gică Hagi.

Însă a fost o nouă ocazie pentru Dănuţ Lupu pentru a-l ataca pe Gică Hagi. Fostul mijlocaş al lui Dinamo spune că ”Regele” era cel care făcea lotul echipei naţionale şi îi chema pe jucătorii care erau în graţiile lui.

Dănuţ Lupu l-a pus astfel în plan secund pe Anghel Iordănescu, selecţionerul de atunci şi antrenorul alături de care ”Generaţia de Aur” a obţinut cele mai bune rezultate:

”(n.r. adevăraţi lideri) Era Andone la noi, la Dinamo, Michael Klein şi la echipa naţională era Gică Hagi, că în jurul lui... Atâta timp cât faci un program şi îl faci tu, şi iei ce jucători vrei tu la echipa naţională, înseamnă că Hagi, nu Gică Popescu, era lider.

Ăsta e adevărul. Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el.

La rezultatele pe care le aveam, datorită faptului că era Gică Hagi şi trebuie să recunoaştem juca extraordinar, dar era normal că nu spunea nimeni nimic.

El hotăra şi programul la ce filme să ne uităm şi la ce teatru mergem.

'Nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) îi spunea ‘Da, Hagi, ce vrei tu’. Ce putea să facă 'nea Puiu pe vremea aia, la ce jucători avea echipa naţională? Nu ştia pe cine să cheme şi acum nu reuşim să strângem 16”, a spus Dănuţ Lupu pentru Fanatik.ro.

Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Dănuţ Lupu: ”Mişca cineva în faţa lui Gică Hagi?”

Fostul preşedinte al LPF susţine că Gică Hagi era un lider cu o foarte mare autoritatea în vestiarul echipei naţionale.

Dumitru Dragomir spune însă că această personalitate foarte puternică l-a ajutat pe Gică Hagi să intre în istorie drept unul dintre cei mai mari fotbalişti din lume:

„(n.r. cine făcea echipa?) El şi Gică Popescu. Bineînţeles. Am fost primul vicepreşedinte al FRF, am fost în toate turneele, în tot ce a existat. Mişca cineva în faţa lui Gică Hagi? Acum în faţa lui nu mişcă nimeni la Constanţa.

De-asta a fost şi fotbalist mare că dacă un fotbalist nu are personalitate şi nu îşi asumă greşelile din timpul meciului nu poate să fie mare fotbalist. Era fabulos. Nici noi nu mişcam, nimeni”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: danut lupu 

viewscnt
Articole similare