Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, încă o medalie de aur la Naţionalele în bazin de 50 m. Fenomenalul înotător s-a impus la 200 m liber

David Popovici, încă o medalie de aur la Naţionalele în bazin de 50 m. Fenomenalul înotător s-a impus la 200 m liber

David Popovici

Comentarii

David Popovici (19 ani) a cucerit încă o medalie de aur la Naţionalele în bazin de 50 de metri. El s-a impus la 200 de metri liber.

David Popovici, din nou pe primul loc. Înotătorul român, încă o medalie de aur

David Popovici a câştigat, joi, 18 aprilie, medalia de aur în proba de 200 de metri liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 de metri pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni.

“Lucrurile au decurs conform planului. Sunt foarte mulţumit de timp şi de-abia aştept să înot din ce în ce mai repede anul acesta”, a declarat Popovici după cursă, conform TVR Sport.

David Popovici a precizat că este important să aibă cât mai multe probe ca să se pregătească pentru competiţii precum Jocurile Olimpice.

Popovici a fost cronometrat joi cu timpul 1:45.10. Pe locul doi s-a clasat Mihai Gergely (1:51.27), iar pe trei a terminat Robert Andrei Badea (1:51.86).

Cu o zi în urmă, miercuri, David Popovici s-a impus şi la 50 de metri liber. Înotătorul în vârstă de 19 ani va concura la Otopeni şi în probele de 100 de metri liber şi 400 de metri liber.

Afla mai multe despre: david popoviciinotaur popovici 

viewscnt
Articole similare