You are here:

”De acum jucăm cu băieţii mari”. Ce urmează pentru FCSB, după ce a trecut de primul test din Europa League: ”Am mare încredere”

”De acum jucăm cu băieţii mari”. Ce urmează pentru FCSB, după ce a trecut de primul test din Europa League: ”Am mare încredere”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) a prefaţat ce ar putea urma pentru FCSB în meciurile următoare din Europa League, după debutul convingător în această competiţie.

FCSB a învins-o clar pe RFS Riga, din Letonia, scor 4-1, în prima etapă a tabloului principal din Europa League.

Golurile campioanei României au fost marcate de Daniel Bîrligea (8), Marius Ştefănescu (32) şi Darius Olaru (58, 69).

FCSB a debutat excelent în Europa League, dar ”vom juca cu adversari care ne sunt superiori”

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Mihai Stoica, revenit după ce a fost nevoit să părăsească discuţia pentru că i-a sunat telefonul, a vorbit despre ce aşteptări are în restul competiţiei din Europa League.

”Am spus. Niciun meci pe care-l vom juca de acum încolo nu are legătură cu ce s-a întâmplat acum. Să vă uitaţi la cifre. Am fost noi o echipă bună spre foarte bună împotriva unui adversar modest. De acum jucăm cu băieţii mari.

Am văzut Galatasaray - PAOK şi rezultatul a fost o minciună mare. PAOK a arătat foarte bine. De acum vom juca cu adversari care ne sunt superiori din multe puncte de vedere. Ne stă bine outsideri şi am mare încredere că vom mai face puncte.

Nu ştiu dacă vom face suficient de multe puncte ca să mergem mai departe, dar motive să credem pentru că eu cred că următorul meci acasă e posibil să jucăm cu casa închisă, pentru că vom avea două meciuri acasă cu două echipe care atrag mult mai mult decât letonii (n.r. cu Midtjylland şi Olympiakos)”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

În momentul de faţă, după prima etapă scursă, FCSB ocupă locul 2 în clasamentul fazei principale din Europa League, cu golaveraj 4-1. Lider este Ajax Amsterdam, 4-0 golaveraj.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaeuropa league 

viewscnt
Articole similare