You are here:

Mihai Stoica, încântat de Bîrligea: ”E insistent. Erau Neymar, Messi, dar singurul jucător cu care aş vrea să stau de vorbă ar fi Luis Suarez”

Mihai Stoica, încântat de Bîrligea: ”E insistent. Erau Neymar, Messi, dar singurul jucător cu care aş vrea să stau de vorbă ar fi Luis Suarez”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la evoluţia lui Daniel Bîrligea (24 de ani) în debutul FCSB-ului în Europa League.

FCSB a învins-o pe RFS Riga, din Letonia, scor 4-1, în prima etapă a tabloului principal din Europa League.

A fost o victorie convingătoare a campioanei României, pentru care urmează acum deplasarea de la Salonic, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

Mihai Stoica, încântat de Daniel Bîrligea: ”E mare lucru să găseşti atacanţi care nu renunţă”. Cu ce mare atacant l-a comparat

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Mihai Stoica, revenit după ce a fost nevoit să părăsească discuţia pentru că i-a sunat telefonul, a vorbit despre evoluţia lui Daniel Bîrligea.

Atacantul FCSB-ului a reuşit primul său gol în tricoul roş-albaştrilor, iar oficialul campioanei României l-a comparat cu Luis Suarez din punctul de vedere al determinării pe care o arată pe teren.

”Bîrligea e insistent. Cine se duce să facă presing la portar? Noi când am vorbit despre ce calităţi l-ar recomanda pe Bîrligea pentru a se plăti suma asta, eu am spus doar atât, faptul că nu renunţă. E mare lucru să găseşti atacanţi care nu renunţă pentru că atacanţii sunt de obicei mai sensibili.

Lor trebuie să le dai mingea ca să-ţi rezolve meciul, dar sunt puţini atacanţi care caută ei să intre în posesie, chiar dacă mingea e la atacanţi. 

Păstrând proporţiile, dar, la un moment dat, Gică Popescu mi-a zis să mergem la Barcelona şi dacă vrei să stai de vorbă cu orice jucător de la Barcelona, stai de vorbă. Erau Neymar, Messi şi i-am zis că singurul jucător cu care aş vrea să stau de vorbă ar fi Luis Suarez.

Mi-a plăcut enorm determinarea lui. Ok, mai muşca, dar e mare, mare lucru să ai un asemenea fotbalist. Mă bucur mult pentru Dani. Mult, mult, mult. Şi Ştefănescu a făcut un joc bun”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Daniel Bîrligea a jucat cel de-al doilea său meci la FCSB, după ce a mai prins 45 de minute în partida cu Petrolul. În meciul din Europa League, el a fost înlocuit cu Octavian Popescu, în minutul 76.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadaniel birligeaeuropa leagueluis suarez 

viewscnt
Articole similare