You are here:

Gigi Becali a recunoscut ce a decis în echipa FCSB-ului la meciul din Europa League: ”La pauză i-am zis lui Mihai Stoica”

Gigi Becali a recunoscut ce a decis în echipa FCSB-ului la meciul din Europa League: ”La pauză i-am zis lui Mihai Stoica”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a intervenit şi a cerut schimbarea pe care FCSB a făcut-o la pauză în echipa de start a meciului cu Riga.

FCSB a reuşit să o învingă pe RFS Riga, din Letonia, scor 4-1, în prima etapă a tabloului principal din Europa League.

Cel care a deschis ”balul” pentru campioana României a fost Bîrligea, aflat la primul său gol în tricoul roş-albaştrilor. Oaspeţii au egalat la un moment dat, dar Ştefănescu a înscris şi el până la pauză.

Gigi Becali a hotărât schimbarea de la pauză, la FCSB - Riga

Pentru repriza a doua, FCSB se prezenta cu o schimbare faţă de echipa de start. Miculescu îi lăsa locul în teren lui Florin Tănase. Schimbarea a fost decisă de Gigi Becali, care a spus foarte clar de ce a luat această hotărâre.

”La pauză i-am zis lui Mihai (n.r. Mihai Stoica): «Iese Miculescu, intră Tănase. Bă, Mihai, ştii de ce? Trebuie să marcăm goluri, nu doar un gol. E o pâine de mâncat, clasamentul e pe goluri, hai să marcăm!» Trebuie să ştii să joci de frică!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Iar modificarea în cauză s-a dovedit a fi foarte inspirată. Tănase a pasat decisiv la prima reuşită a lui Olaru şi a avut o contribuţie şi la faza celui de-al doilea gol marcat de căpitanul-golgheter al FCSB-ului.

Scorul final a fost 4-1 pentru campioana României, care speră să repete evoluţia foarte bună şi în campionat, în deplasare la Sepsi.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguegigi becali 

viewscnt
Articole similare