You are here:

Gigi Becali, mulţumit de jucătorul care a marcat primul său gol la FCSB: ”I-am băgat şapte atmosfere în cauciucuri”

Gigi Becali, mulţumit de jucătorul care a marcat primul său gol la FCSB: ”I-am băgat şapte atmosfere în cauciucuri”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit prima sa reacţie după victoria la scor a celor de la FCSB la debutul în faza principală din Europa League.

FCSB a reuşit să o învingă pe RFS Riga, din Letonia, scor 4-1, în prima etapă a tabloului principal din Europa League.

Gigi Becali speră ca jucătorul să continue să marcheze goluri: ”A auzit declaraţiile mele”

Gigi Becali a fost încântat de performanţa reuşită de echipa sa, aşa cum preciza şi Florin Tănase, după jocul disputat pe Arena Naţională.

Patronul campioanei României a lăudat evoluţia lui Daniel Bîrligea, noul vârf de atac al roş-albaştrilor. El este cel care a deschis scorul pentru FCSB.

”Nu poţi să remarci pe cineva, pentru că nu e drept. Dar poţi să remarci. Pe Bîrligea poţi să-l remarci. Pe Olaru nu-l mai remarc că el e numărul 1, nu are are rost pentru că după aia trebuie să-l remarcăm în fiecare meci.

Pe Olaru nu mai trebuie să-l remarcăm, el este el şi după aia să remarcăm pe alţii. De remarcat, poţi să-l remarci pe Bîrligea. De ce îl remarci pe Bîrligea? Pentru că s-a bătut. Ăsta e jucătorul pe care eu l-am luat, care se bate.

La primul gol, unde contează să spargi gheaţa, să deblochezi meciul, el a insistat şi a marcat primul gol, a dat curaj. (n.r. A jucat de frică) El ştia, el a auzit declaraţiile mele. Eu i-am băgat şapte atmosfere în cauciucuri. Să ştii de frică şi să joci”, a declarat Becali, potrivit Fanatik.

Pentru FCSB urmează două deplasări complicate: cu Sepsi, în campionat, şi cu PAOK Salonic, în Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbdaniel birligeaeuropa leaguegigi becali 

viewscnt
Articole similare