Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a refuzat Edi Iordănescu o ofertă de la Sepsi: ”L-am vrut”

De ce a refuzat Edi Iordănescu o ofertă de la Sepsi: ”L-am vrut”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a fost ofertat în trecut de Sepsi, dar negocierile au căzut, cel mai probabil, din considerente financiare.

Edi Iordănescu a fost foarte aproape de a semna cu formaţia covăsneană. Acest episod a avut loc în anul 2019, când echipa din Sfântu Gheorghe s-a despărţit de Eugen Neagoe.

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, a povestit respecitvul episod şi este de părere că mutarea nu s-a mai produs din considerente financiare. 

La acel moment, Edi Iordănescu era pe banca celor de la Gaz Metan Mediaş, acolo unde a stat timp de un an şi jumătate, din ianuarie 2019 până în iunie 2020.

Edi Iordănescu a fost ofertat de Sepsi

Între timp, Edi Iordănescu a trecut pe la CFR Cluj, unde a ieşit campion în Liga 1, în sezonul trecut. A mai avut o scurtă experienţă la FCSB, iar în momentul de faţă a fost numit recent pe banca echipei naţionale.

”L-am vrut pe Edi, la Sf. Gheorghe, după ce a plecat Neagoe. Nu ştiu de ce nu ne-am înţeles, cred că la bani au fost ceva probleme. E un antrenor tânăr, ambiţios, care zic că o să reuşească. E un tip foarte inteligent, care trăieşte fotbalul.

Eu spun că a fost o algere bună pentru echipa naţională. E serios, trăieşte pentru fotbal 24 de ore din 24. E la început de drum şi vrea să demonstereze ce poate, e ambiţios, iar oriunde a fost a reuşit să scoată rezultate bune”, a declarat Hadnagy, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescusepsiattila hadnagy 

viewscnt
Articole similare