Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce n-a reuşit Răzvan Marin să se impună la Ajax: ”Eu am vorbit cu el...”

De ce n-a reuşit Răzvan Marin să se impună la Ajax: ”Eu am vorbit cu el...”

Stranieri

Comentarii

Marius Niculae a explicat motivul pentru care Răzvan Marin şi Ianis Hagi n-au reuşit să se adapteze la Ajax, respectiv Genk.

Răzvan Marin şi Ianis Hagi, doi dintre cei mai talentaţi jucători români, au reuşit să facă paşi importanţi în carieră. În vara care a trecut, cei doi au plecat la echipe mai puternice. Marin s-a transferat de la Standard la Ajax, în timp ce Ianis a fost vândut de Viitorul la Genk. Însă niciunul nu s-a impus până acum.

Marius Niculae spune că cei doi au plecat la un nivel mai ridicat decât cel în care s-au făcut remarcaţi şi au nevoie de timp să se adapteze. Fostul atacant al lui Dinamo, Sporting şi Standard este însă de părere că cei doi vor reuşi până la urmă să-şi câştige locul în echipă:

”Eu am vorbit cu Răzvan... m-am întâlnit cu Petre Marin, tatăl lui, chiar înainte de Cupă şi zicea că-i va fi greu să se adapteze, pentru că ştiu fotbalul belgian, am jucat acolo, chiar la Standard Liege, iar Ajax au un ritm în plus. El trebuia să facă uitat un alt jucător care a făcut performanţă (n.r. De Jong, vândut la FC Barcelona), iar lumea face comparaţii inevitabil [...] Eu cred că din al doilea an va reuşi să se impună. Ianis a jucat, confirmat în România, unde la fel ca şi în Belgia... este o viteza in minus, iar lor le ia ceva să se adapteze la viteza asta în plus”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare