Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu poate ieşi Dinamo din criză deşi a făcut o multitudine de transferuri: ”E clar că au mari probleme din punctele astea de vedere” | EXCLUSIV

De ce nu poate ieşi Dinamo din criză deşi a făcut o multitudine de transferuri: ”E clar că au mari probleme din punctele astea de vedere” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Florin Răducioiu a vorbit despre forma slabă prin care trece echipa sa de suflet, Dinamo.

Dinamo trece printr-una dintre cele mai grele perioade din istoria clubului. După 16 etape, ”câinii” au doar opt puncte şi sunt în real pericol de retrogradare, asta pe lângă problemele financiare incredibil de grave din Ştefan cel Mare.

După ce Dario Bonetti s-a făcut de râs şi a fost forţat să părăsească echipa, Mircea Rednic a revenit la Dinamo, aducând mai mulţi jucători alături de el după întorcerea sa.

Curios este că echipa din Ştefan cel Mare a obţinut singurele două victorii din acest sezon al Ligii 1 înaintea ridicării interdicţiei la transferuri, atunci când lotul era format majoritar din jucători de la echipa a doua şi juniori.

Florin Răducioiu analizează de ce nu poate ieşi Dinamo din criză deşi a făcut o multitudine de transferuri

Deşi jocul arată mai bine de când cu revenirea lui Rednic, echipa a reuşit să scoată doar două puncte sub conducerea sa, faţă de şase obţinute cu Dario Bonetti.

Astfel, Florin Răducioiu a analizat cauza problemelor lui Dinamo. Fostul atacant a identificat motivele pentru care echipa din poate ieşi din criză, acestea fiind majoritar lgate de mentalitate.

Am văzut meciul, am văzut anumite progrese în jocul lui Dinamo, mai ales în prima repriză. E clar că echipa are mari probleme din punct de vedere al comportamentului, al atitudinii, e clar că, din păcate, de fiecare dată cand se face o greşeală individuală, suntem pur şi simplu taxaţi, între ghilimele, cu un gol, în sfârşit cu o fază foarte periculoasă.

Nu intru in amănunte, nu îmi permit, nu sunt antrenorul echipei Dinamo. Torje este căpitanul echipei. bine, am înţeles că el este liderul acestei echipe şi mă bucur că e căpitanul echipei şi ar trebui să aiba... declaraţiile lui îmi dau de înţeles că nu mai e nicio şansă, că nu mai sunt soluţii”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare