Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce se bucură conducerea lui CFR Cluj că echipa va întâlni Lazio în Conference League: "Suntem oarecum legaţi sufleteşte de ei"

De ce se bucură conducerea lui CFR Cluj că echipa va întâlni Lazio în Conference League: "Suntem oarecum legaţi sufleteşte de ei"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat tragerea la sorţi din Conference League, acolo unde campioana României o va întâlni pe Lazio, în 16-imi.

Cristi Balaj, despre CFR Cluj - Lazio în Conference League

CFR Cluj va întâlni echipa Lazio, în play-off-ul pentru optimile Conference League, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Cristi Balaj susţine că CFR Cluj îşi va juca şansele în faţa echipei de tradiţie din Italia şi crede că stadionul din Gruia se va umple, lucru care va aduce şi turişti în oraşul din Ardeal. 

"Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, o echipă de tradiţie. Ne bucurăm pentru suporterii noştri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă de locul al treilea în Italia, într-un campionat extraordinar. E o echipă de care suntem oarecum legaţi sufleteşte, pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ştefan Radu şi sunt convins că va fi o dublă în care şi noi vom avea şansele noastre.

Am mai jucat în 2019 împotriva lor, la Cluj am obţinut o victorie. Este o şansă că meciul decisiv să fie în Cluj şi sunt convins că oaspeţii noştri, vizitatorii, cei care vor veni să vadă nu doar meciul, ci şi oraşul Cluj-Napoca şi vor fi primiţi cu braţele deschise, dar pe teren, alături de suporterii noştri vom fi o forţă", a spus Cristi Balaj.

Partidele pentru optimile de finală vor avea loc pe 16 şi 23 februarie 2023, iar finala competiţiei va avea loc la Praga.

 

Afla mai multe despre: cristi balajcfr cluj lazio 

viewscnt
Articole similare