Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ŞOCANTĂ la FCSB. Oferta uluitoare pregătită de Becali. Contract pe viaţă pentru un fotbalist brazilian

Decizie ŞOCANTĂ la FCSB. Oferta uluitoare pregătită de Becali. Contract pe viaţă pentru un fotbalist brazilian

FCSB

Comentarii

Vinicius a fost unul dintre jucătorii sosiţi vara trecută la FCSB, iar fundaşul brazilian a confirmat imediat, astfel că Gigi Becali este dispus acum să-i prelungească înţelegerea cu vicecampioana României.

Fundaşul central a sosit prima dată în România în 2017, atunci când a semnat cu CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de Apollon Limassol, formaţia din Cipru.

Perioada din Gruia a fost una cum nu se poate mai prolifică pentru brazilian. A fost om de bază şi a cucerit de patru ori la rând titlul de campion în Liga 1.

În vara anului trecut, ardelenii nu au mai vrut să-i prelungească contractul lui Vinicius, care avea deja 37 de ani.

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului vrea să-i ofere un nou contract lui Vinicius

FCSB a monitorizat atent situaţia fotbalistului brazilian, a fost pe fază şi l-a luat gratis. Iar în momentul de faţă, Gigi Becali nu regretă faptul că i-a oferit un angajament veteranului fundaş.

De când a ajuns la formaţia bucureşteană, Paulo Vinicius a evoluat în 22 de partide, confirmând aşteptările patronului. Mai mult, apărătorul a înscris şi două goluri, cu Dinamo (6-0) şi cu Clinceni (3-2).

Prestaţiile lui Vinicius l-au încântat pe Gigi Becali, care nu a ezitat să spună despre brazilian că "e cel mai bun om al meu din apărare".

Contractul fundaşului central cu FCSB se încheie în vară, dar patronul vicecampioanei are de gând să-i prelungească acestuia înţelegerea, în ciuda faptului că brazilianul va împlini 38 de ani în luna august.

"Sunt mulţumit de el, deşi cineva îmi spunea să nu îl iau că nu mai poate după ce a terminat cu CFR Cluj. Ba poate, tată! La 37 de ani e cel mai bun om al meu din apărare.

Nu mă intersează că face 38 de ani la vară, dacă va juca tot aşa eu sunt mulţumit. Teixeira până la ce vârstă a jucat la noi? Nu până la 38? Păi vedeţi! Însă, nu mă grăbeşte nimeni să îl pun acum pe Vinicius să semneze prelungirea de contract. Avem timp să stăm şi la discuţii!”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

  • 650 de mii de euro valorează Vinicius, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbviniciusgigi becali 

viewscnt
Articole similare