Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

60 de milioane de euro pentru CFR Cluj. Nelu Varga a vorbit deschis despre situaţia campioanei României

60 de milioane de euro pentru CFR Cluj. Nelu Varga a vorbit deschis despre situaţia campioanei României

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a dezvăluit suma pe care a investit-o la CFR Cluj în cei aproape 5 ani de când este patron.

CFR Cluj a dominat categoric fotbalul românesc, în ultimii 5 ani, de când echipa a ajuns în posesia lui Nelu Varga.

Totuşi, în ciuda performanţelor, CFR Cluj a avut constant restanţe către jucători şi antrenori.

Nelu Varga a vorbit deschis despre situaţia financiară a echipei, despre care susţine că are cele mai mari cheltuieli din Liga 1.

Nelu Varga susţine că a investit 60 de milioane de euro în CFR Cluj. Buget uriaş în acest sezon

Şi în acest sezon, CFR Cluj este principala favorită la titlu. Campioana României a jucat şi în grupele Conference League, unde a avut însă o prestaţie dezamăgitoare.

De altfel, şefii clubului şi-ar fi dorit ca CFR să prindă măcare grupele Europa League, performanţă ce le-ar fi asigurat venituri mult mai mari. Mai ales că CFR Cluj are, probabil, cele mai mari cheltuieli din Liga 1.

Nelu Varga susţine că CFR Cluj are cheltuieli lunare de 1,5 milioane de euro, o sumă incredibil de mare pentru nivelul Ligii 1. Ceea ce înseamnă că bugetul pentru acest sezon este de aproximativ 18 milioane de euro.

Acţionarul majoritar al echipei din Gruia a dezvăluit şi suma totală pe care a cheltuit-o cu CFR Cluj, în cei aproape 5 ani de când este patron:

”Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe şi tot ce înseamnă întreţinerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună.

Poate că unii jucători au fost supraevaluaţi. La noi sunt şi salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am şi pretenţii”, a declarat Nelu Varga pentru gsp.ro.

Nelu Varga îl acuză pe Marian Copilu că a lăsat clubul cu datorii de 10 milioane de euro

La începutul acestui sezon, Nelu Varga l-a dat afară pe Marian Copilu, cel care deţinea funcţia de preşedinte al clubului. A fost atunci un întreg scandal, în urma căruia a fost demis şi Marius Şumudică.

Acum, Nelu Varga îl acuză pe Marian Copilu că i-a ascuns datorii de 10 milioane de euro şi susţine că a comandat un audit după ce a aflat despre această sumă:

”Lumea nu ştie că, după ce am dat afară vechea conducere, m-am trezit cu datorii mai vechi, de 10 milioane de euro.

Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am ştiut nimic despre ce se întâmpla, de fapt. Am achitat deja opt, am încercat să ţin pasul şi cu salariile”, a mai spus Nelu Vaga.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare