Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vitali Kliciko, reacţie foarte dură după decizia lui Vladimir Putin. Ce au făcut ruşii azi-noapte în regiunile Doneţk şi Luhansk: ”Poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina”

Vitali Kliciko, reacţie foarte dură după decizia lui Vladimir Putin. Ce au făcut ruşii azi-noapte în regiunile Doneţk şi Luhansk: ”Poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina”galerie foto

Diverse

Comentarii

Vitali Kliciko, fost campion WBC la cateogira grea, în prezent primarul al Kievului, a dezvăluit ce s-a întâmplat azi-noapte în regiunile Doneţk şi Luhansk, după ce Vladimir Putin le-a declarat independente.

Scena politică mondială fierbe din cauza tensiunilor uriaşe la care a ajuns relaţia dintre Ucraina şi Rusia.

Un conflict militar pare tot mai aproape după ce Vladimir Putin a recunoscut independeţa regiunilor Luhansk şi Doneţk, care aparţin de Ucraina, dar care sunt parţial controlate de rebelii proruşi.

Ce s-a întâmplat azi-noapte în regiunile Luhansk şi Doneţk. Dezvăluirea lui Vitali Kliciko

Unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, Vitali Kliciko este în prezent primarul al Kievului şi unul dintre cei mai vocali politicieni din Ucraina.

În vârstă de 50 de ani, Vitali Kliciko a condamnat cu fermitate anunţul făcut de Vladimir Putin şi a cerut sprijinul ţărilor din Occident.

Vitali Kliciko a atras atenţia că armata rusă deja a început să se instaleze în regiunile Doneţk şi Luhansk, gest pe care-l consideră o încălcare foarte gravă a tratatelor internaţionale.

”În Doneţk şi Luhansk, o grămadă de trupe ruseşti au fost trimise acolo toată noaptea. Imediat după discursul lui Putin a venit o hoardă care se autointitulează trupe de menţinere a păcii.

Prim urmare, partenerii Ucrainei trebuie să impună imediat un pachete complet de sancţiuni împotriva agresorului, pachet agreat de UE şi NATO. Mulţumim acelor ţări ai căror lideri şi-au declarat deja disponibilitatea de a aplicat sancţiuni.

Nu este timp pentru discuţii. Această ocupaţie, vărsarea de sânge, provocările, ambiţiile şi minciunile trebuie oprite. Pentru că poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina”, a avertizat Vitali Kliciko, citat de gazeta.ua.

Luni seară, Vladimir Putin a recunoscut independenţa regiunilor Doneţk şi Luhansk, o mişcare condamnată dură de comunitatea internaţională.

Prin această decizie, Rusia şi-a asigurat, practic, dreptul de a interveni militar în cele două zone, deşi ele aparţin de Ucraina, pe motiv că vrea să apere drepturile ruşilor din cele două regiuni.

Presa din Ucraina a postat mai multe clipuri surprinse azi-noapte în Doneţk şi Luhansk, cu o coloană de vehicule grele şi blindate, semn că militarii ruşi au intrat deja în cele două regiuni.

De altfel, Vladimir Putin a anunţat că va trimite în Donekţ şi Luhansk trupe de menţinere a păcii, însă ele şi-au făcut apariţia mult mai rapid faţă de aşteptări.

Afla mai multe despre: vitali kliciko 

viewscnt
Articole similare