Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia antrenorului de la FCU Craiova 1948 i-a băgat în ceaţă pe Basarab Panduru şi MM Stoica. ”Ce înseamnă asta?”/ ”Nu am mai auzit” | EXCLUSIV

Declaraţia antrenorului de la FCU Craiova 1948 i-a băgat în ceaţă pe Basarab Panduru şi MM Stoica. ”Ce înseamnă asta?”/ ”Nu am mai auzit” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 nu a reuşit să facă uitat eşecul cu Oţelul de pe teren propriu şi a pierdut şi meciul de la Cluj, contra CFR-ului, cu 0-2. Formaţia din Gruia a dominat meciul şi nu a părut să aibă emoţii în niciun moment cu privire la soarta celor trei puncte.

La finalul partidei, Florin Drăgan, antrenorul secund al oltenilor, a tras concluziile. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de ocaziile ratate de elevii săi şi a susţinut că altul ar fi fost jocul, dacă alb-albaştrii ar fi reuşit să reducă din diferenţă.

”Avem nevoie de un declic”

”Am primit un gol incredibil. Am încercat să revenim, am ieşit bine din apărare, am creat superioritate numerică. Problema este că în faţa porţii nu am reuşit să marcăm. Din păcate, am avut 7-8 şuturi pe centrul porţii. Pe joc poziţional am fost OK. Am încercat să jucăm. Am ieşit cu minge mică, doar că lipsa de concentrare a făcut ca scorul să se termine 0-2.

Dacă am fi înscris, alta era soarta partidei. Trebuie să fim mai inspiraţi, pentru că ocazii avem. Avem nevoie de un declic, pentru că avem calitate”, a spus Florin Drăgan.

MM Stoica şi Basarab Panduru nu au înţeles nimic din declaraţia lui Drăgan. ”Ce înseamnă <<minge mică>>?”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au rămas surprinşi de termenul folosit de Florin Drăgan, în momentul în care tehnicianul a încercat să spună că elevii săi au ieşit din apărare cu pase scurte. Fostul fotbalist al Benficăi a dezvăluit că nu a mai auzit exprimarea ”minge mică” în planul tactic al unei echipe de fotbal, în timp ce Mihai Stoica a fost ironic şi a vorbit despre dimensiunile mici ale balonului de handbal. 

Silviu Tudor Samuliă: Am aflat că s-a ieşit cu minge mică.

Basarab Panduru: Da? Ce înseamnă mică? Mică, mică?

Silviu Tudor Samuilă: Ai ieşit vreodată cu minge mică?

Basarab Panduru: Nu ştiu ce înseamnă minge mică.

MM Stoica: Am văzut eu CSM-ul (n.r. Bucureşti) azi.

Basarab Panduru: Minge mică...Pase scurte probabil.

MM Stoica: Cred că se foloseşte să joci mic, dar nu am auzit de minge mică. Mingea are dimensiuni standard (n.r. ironic).

 

Afla mai multe despre: cfrfcu craiova 1948mm stoicabasrab panduru 

viewscnt
Articole similare