Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie senzaţională a lui Iasmin Latovlevici! De ce este nesigur dacă să devină antrenor: ”Nu ştiu dacă o să reziste cineva cu mine, mi-e să nu dea în hepatită”

Declaraţie senzaţională a lui Iasmin Latovlevici! De ce este nesigur dacă să devină antrenor: ”Nu ştiu dacă o să reziste cineva cu mine, mi-e să nu dea în hepatită”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să o învingă pe Dinamo, marţi seara, în optimile Cupei României. În urma victoriei, Iasmin Latovlevici a vorbit despre următorul meci din campionat, împotriva FCSB-ului, şi despre posibilitatea de a deveni antrenor.

FC Argeş a reuşit să câştige a două confruntare din acest sezon împotriva lui Dinamo. După ce s-au impus cu 2-0 în campionat, în deplasare, piteştenii au revenit în Ştefan cel Mare şi s-au impus şi cu 2-1. ”Câinii” conduseseră din debutul reprizei secunde, însă fotbaliştii lui Prepeliţă au întors scorul, dând lovitura de graţie la ultima fază.

În urma meciului, Iasmin Latovlevici a discutat despre următoarea partidă care o aşteaptă pe FC Argeş, împotriva fostei sale echipe, FCSB. Fundaşul stânga a lansat câteva săgeţi către Dinamo, spunând că echipa sa va avea viaţă mai uşoară cu FCSB, o echipă care ”vrea să joace”, înainte de a vorbi despre posibilitatea de a deveni antrenor.

De ce este nesigur dacă să devină antrenor Iasmin Latovlevici

Va fi un meci cu siguranţă mult mai uşor pentru că Steaua (n.r. FCSB) vrea să joace. Tot timpul a vrut să joace, a căutat jucători cu profil mai mult ofensiv şi o să fie, zic eu, un meci mult mai frumos, zic eu, deschis. Ştiu care e situaţia, chiar am vorbit şi cu câţiva de acolo şi mă bucur că îşi revin uşor, uşor.

Mă gândesc (n.r. să devină antrenor), dar nu ştiu dacă o să reziste cineva cu mine sau invers. Pentru că îţi dai seama că eu, în viziunea mea, mă gândesc cum sunt eu, dar e foarte greu. Mi-e frică să nu dea în hepatită alţii”, a declarat Iasmin Latovlevici.

Afla mai multe despre: fc argeşiasmin latovlevicidinamo argeş 

viewscnt
Articole similare