adplus-dvertising
You are here:

Delegaţia campioanei României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, nu se poate întoarce în România din Africa de Sud! De ce e blocată pe alt continent

Delegaţia campioanei României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, nu se poate întoarce în România din Africa de Sud! De ce e blocată pe alt continent

Alte sporturi

Comentarii

Delegaţia echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana României la rugby, nu se poate întoarce în România din Africa de Sud după ce toate zborurile spre Uniunea Europeană au fost anulate ca urmare a apariţiei unei noi variante de Coronavirus, Omicron, care suferă mutaţii.

Delegaţia campioanei României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, nu se poate întoarce în România din Africa de Sud!

CSM Ştiinţa Baia Mare s-a deplasat în Africa de Sud pentru un turneu de rugby, unde a jucat împotriva unor echipe importante din ţară, însă acum nu poate reveni în România după ce toate zborurile către UE au fost anulate. Apariţia unei noi variante de Coronavirus cu mutaţii – Omicron – în Africa de Sud a creat panică în întreaga lume, transmite RFI.

“Qatar Airlines a anulat toate zborurile din Africa de Sud spre Europa. Agenţia care a luat biletele, caută acum variante de zbor cu alte companii. Sigur azi nu plecăm, aşa cum era preconizat.”, a declarat la RFI antrenorul principal de la Baia Mare, Eugen Apjok, vorbind de la Bloemfontein.

“În zona unde suntem noi, nu sunt cazuri de Covid cu noua variantă, deocamdată. În ceea ce priveşte lotul nostru, am făcut cu toţii joi test rapid şi toţi am fost negativi, iar vineri am făcut test PCR şi toţi suntem negativi. Sper să se găsească o soluţie să ne întoarcem acasă. Dar cei de acasă trebuie să ştie că noi toţi din delegaţie suntem bine”, a mai spus Eugen Apjok.

CSM Ştiinţa Baia Mare le-a întâlnit, la Bloemfontein pe Toyota Cheetahs (5-54) şi pe Free State XV (14-72).

viewscnt
Articole similare