Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec şi-a găsit o nouă echipă! Se duce într-un campionat important din Europa pentru a salva clubul de la retrogradare

Denis Alibec şi-a găsit o nouă echipă! Se duce într-un campionat important din Europa pentru a salva clubul de la retrogradare

CFR Cluj

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) o părăseşte pe CFR Cluj şi se va transfera în Grecia. Internaţionalul român dă lupta pentru titlul Ligii 1 pentru evitarea retrogradării în liga secundă elenă.

Denis Alibec, de la CFR Cluj, la Atromitos

Atromitos, penultima clasată din prima ligă greacă, aduce actuali şi foşti fotbalişti din Liga 1. După ce a rezolvat transferul lui Karlo Letica, de la CFR Cluj, şi a lui Dorin Rotariu, împrumutat de la Ludogoreţ, clubul îl ia şi pe Denis Alibec. 

Denis Alibec e în discuţii avansate cu Atromitos, pentru a-şi continua în Grecia cariera pentru următoarele şase luni, sub formă de împrumut. 

Sportdog.gr anunţă că e o mutare complicată, în condiţiile în care va fi al doilea împrumutu al lui Denis Alibec, care aparţine de Kayserispor şi încasează 850.000 de euro pe sezon. 

Plata salariului integral al internaţionalului român ar fi un efort prea mare pentru Atromitos. 

Totuşi, echipa aflată la retrogradare face eforturi pentru a găsi varianta optimă, în privinţa salariului fotbalistului. În acest moment, semnalele sunt optimiste, iar Denis Alibec ar urma să fie anunţat oficial sâmbătă la noul club. 

Publicaţia menţionată aminteşte că Denis Alibec a fost o ţintă mai veche a lui Răzvan Lucescu, în primul său mandat la PAOK. În 2018, românul ar fi putut face pasul la fosta campioană a Greciei alături de Fernando Varela. 

În ultima perioadă, şi Aris, rivala lui PAOK, l-a vrut pe Alibec, dar pasul spre Grecia a fost blocat la acel moment. 

Pentru Telekom Sport, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre situaţia lui Denis Alibec, care nu a plecat cu campioana Ligii 1 în cantonamentul de iarnă: "A recuperat din pregătirea fizică sub comanda lui Petrescu, a crescut faţă de cum era în vară şi pentru el cel mai important nu e doar să joace, ci să aibă un antrenament care să-l pregătească, pe care să-l respecte şi să-l readucă la forma fizică optimă, pentru că fotbalul românesc are nevoie de Alibec la un nivel cum ne-a obişnuit", a spus conducătorul din Gruia. 

 

Afla mai multe despre: denis alibeccfr clujatromitosdorin rotariuletica 

viewscnt
Articole similare