Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man se pregăteşte de transfer în iarnă. Ce echipă din Serie A l-a vrut

Dennis Man se pregăteşte de transfer în iarnă. Ce echipă din Serie A l-a vrut

Stranieri

Comentarii

Victor Becali susţine că Dennis Man s-ar putea transfera în iarnă de la Parma. Atacantul de 23 de ani pare nemulţumit de faptul că joacă în Serie B.

La aproape un an distanţă de la transferul de la FCSB la Parma, Dennis Man ar putea schimba din nou echipa. Atacantul de 23 de ani nu pare în apele sale la Parma, echipă care şi-a propus promovarea, dar care ocupă doar locul 15.

În acest context, Victor Becali nu exclude varianta în care Dennis Man să devină în iarnă subiectul unui nou transfer.

Dennis Man s-ar putea transfera în iarnă de la Parma

În acest moment, Dennis Man este printre jucătorii cu cea mai mare cotă din Serie B. În vară, când a retrogradat, Parma a refuzat să-l lase să plece, pe motiv că este un element important în jurul căruia va fi atacată promovarea.

Însă rezultatele Parmei sunt dezastruoase. După 9 etape, ”cruciaţii” ocupă doar locul 15 în clasament, cu doar 10 puncte, la 7 distanţă de primul loc care asigură promovarea.

Duminică, Parma a pierdut cu 2-1 în faţa celor de la Reggina şi a ajuns astfel la 6 meciuri consecutive fără succes. Dennis Man a fost titular cu Reggina, dar a fost criticat pentru prestaţia sa.

De altfel, internaţionalul român pare nemulţumit de nivelul la care joacă şi în iarnă s-ar putea pregăti de un nou transfer.

Victor Becali, impresarul său, susţine că Dennis Man a fost dorit şi de Sampdoria, echipă pregătită de fostul său antrenor de la Parma, Roberto D'Aversa. Însă principalul obstacol o reprezintă suma de transfer:

”La un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar ne întrebăm şi dacă Sampdoria era dispusă să plătească pentru el. Au fost oferte chiar mai mici decât a plătit Parma pentru el.

În iarnă vom vedea ce va fi. Poate în perioada de mercato, oamenii vor spune că e în pericol promovarea şi se vor gândi… Sunt multe lucruri în fotbal care se pot întâmpla, nu poţi programa traseul unui fotbalist”, a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, contra sumei de 11 milioane de euro. Acum, şefii clubului italian şi-ar dori cel puţin 15 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare