Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Depunctare în Liga 1! Clubul care a pierdut două puncte din cauza datoriilor | BREAKING NEWS

Depunctare în Liga 1! Clubul care a pierdut două puncte din cauza datoriilor | BREAKING NEWS
Comentarii

Veştile rele venite dinspre Gaz Metan au repercusiuni şi asupra clasamentului Ligii 1. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât depunctarea echipei.

Gaz Metan a fost depunctată în Liga 1. U Craiova 1948 profită

Gaz Metan ocupă locul 13, cu 24 de puncte, dar va pica pe locul de baraj, sub U Craiova 1948, care are 23 de puncte! Datoriile i-au adus clubului din Mediaş o penalizare de două puncte în ierarhia Ligii 1, anunţă Gazeta Sporturilor

Sursa citată anunţă că decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF, care rămâne cu ochii pe situaţia clubului. Săptămâna următoare, Gaz Metan riscă o nouă depunctare, dacă nu va achita datoriilor. 

Jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de cinci luni, există datorii la utilităţi, furnizori, dar şi către foşti jucători şi conducători. 

De altfel, primarul din Mediaş, Gheorghe Roman, a anunţat cele trei scenarii luate în calcul în privinţa clubului de fotbal. Prima, puţin probabilă, este implicarea partenerilor tradiţionali ai clubului, dar datoria de trei milioane de euro îi îndepărtează pe aceştia. Greu de crezut e că Gaz Metan va atrage un investitor şi ultima variantă, cea mai dură, e desfiinţarea şi apariţia unui club fără datorii. 

Gaz Metan are de achitat urgent datorii. Riscă interdicţie la transferuri, depunctare, retrogradarea din Liga 1!

Gaz Metan are de plătit datorii de câteva sute de mii de euro, dar acestea sunt urgente. Ioan Mărginean, fostul administrator special al clubului, are de recuperat 50.000 de euro din partea clubului în termen de cinci zile, altfel vor începe depunctările pentru echipa din Liga 1, anunţă gazisti.ro. 

A doua datorie apăsătoare şi mai mare e spre Lukasz Gikiewicz, care a câştigat procesul cu clubul la TAS. Datoriile clubului faţă de jucător cresc de la zi la zi, iar polonezul trebuie plătit în termen de 30 de zile de la pronunţarea deciziei. În caz contrar, Gaz Metan riscă să primească interdicţie la transferuri, depunctări şi chiar să fie retrogradată.

Afla mai multe despre: gaz metandepunctare gaz metanclasament liga 1 

viewscnt
Articole similare