Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul etapei în Anglia s-a terminat cu o remiză. Nici Chelsea şi nici Tottenham nu au reuşit să înscrie în poarta adversă

Derby-ul etapei în Anglia s-a terminat cu o remiză. Nici Chelsea şi nici Tottenham nu au reuşit să înscrie în poarta adversă

Fotbal

Comentarii

Tottenham revine pe primul loc în Premier League, loc pe care îl împarte în acest moment cu Liverpool

Mourinho şi-a întâlnit fosta echipă, pe Cheslea, în derby-ul etapei a 10 din Premier League. Lupta între primele echipe este una mai strânsă ca nici o dată, însă în această bătălie din fruntea clasamentului nu fac parte echipa ca Manchester City, Arsenal sau United.

Formaţia antrenată de Frank Lampard a dominat jocul la toate capitolele însă cei de la Tottenham au rezistat cu bine atacurilor gază şi au scos o remiză albă în deplasare.

Situaţia este foarte echilibrată în fruntea clasamentului în acest moment. Locul 1 este împărţit de Tottenham şi Liverpool, ambele cu câte 21 de puncte. Liverpool a avut ocazia de a se distanţa la 2 puncte de cei de la Tottenham însă au fost egalaţi în ultimul minut în deplasarea cu Brighton Albion, scor 1-1. Chelsea este pe 3 în acest moment cu 19 puncte. United este abia pe locul 7 cu 16. United a obţinut azi o victorie la Southampton după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. City este pe 9 cu 15 puncte în timp ce Arsenal abia pe poziţia a 14-a cu numai 13 puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare