Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, laude pentru jucătorul vândut de U Craiova: ”Are toate calităţile să fie titular”

Devis Mangia, laude pentru jucătorul vândut de U Craiova: ”Are toate calităţile să fie titular”
Comentarii

Devis Mangia, fost antrenor la Universitatea Craiova, are numai cuvinte de laude pentru un jucător pe care oltenii l-au vândut în această vară.

Spre deosebire de alte ferestre de transferuri, în această vară Universitatea Craiova n-a excelat la capitolul jucători vânduţi pe bani mulţi.

Cel mai scump fotbalist care a plecat în această vară de la Universitatea Craiova a costat 500.000 de euro. Devis Mangia are însă numai cuvinte de laudă pentru el.

Devis Mangia, cuvinte frumoase despre jucătorul vândut de Craiova: ”Un băiat senzaţional”

Singurul jucător pe care Universitatea Craiova a încasat bani în această vară este Mirko Pigliacelli. Portarul în vârstă de 29 de ani a fost transferat de Palermo, care ar fi plătit 500.000 de euro.

Universitatea Craiova a anunţat deja că la meciul cu Sepsi, din prima etapă din Superliga, portarul italian îşi va lua rămas bun de la suporteri.

Devis Mangia, în prezent selecţioner la naţionala Maltei şi cel care l-a adus pe Mirko Pigliacelli la Craiova, laudă transferul făcut de Palermo.

Fostul antrenor al Craiovei susţine că Mirko Pigliacelli are toate calităţile pentru a fi portarul titular şi scoate în evidenţă abilitatea acestuia de a se implica în construcţia jocului.

”Este un băiat senzaţional şi acesta este un aspect important. Este un portar modern. Dacă o echipă vrea să joace din spate şi să aibă un portar bun şi în construcţia jocului, este foarte bun din acest punct de vedere.

Dacă va fi sau nu titular, asta o va decide antrenorul. Dar pot spune că ar toate calităţile să fie primul portar. Din punct de vedere al personalităţii nu-i lipseşte nimic”, a declarat Devis Mangia pentru ilovepalermocalcio.com.

În vârstă de 29 de ani, Mirko Pigliacelli a fost transferat de Universitatea craiova în ianuarie 2019, de la Pro Vercelli şi a plătit pentru el 300.000 de euro. În timp, goalkeeper-ul italian a devenit unul dintre cei mai buni jucători străină din România.

Pentru Universitatea Craiova a adunat 165 de apariţii şi este singurul portar în activitate care a marcat un gol în Liga 1. S-a întâmplat pe 24 februarie 2019, într-un FCSB - Universitatea Craiova 3-2.

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare