Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dezamăgire maximă!" Îi arată uşa lui Reghe: OUT! Anunţ-bombă din Bănie | BREAKING NEWS

"Dezamăgire maximă!" Îi arată uşa lui Reghe: OUT! Anunţ-bombă din Bănie | BREAKING NEWS
Comentarii

Sorin Cîrţu, preşedintele U Craiova, a lăsast de înţeles că Laurenţiu Reghecampf va fi dat afară dacă ratează şi calificarea în Europa pe acest final de sezon, după ce a ratat titlul şi Cupa României. "Dezamăgire maximă", aşa a catalogat Sorin Cîţru finalul sezon din Bănie.

I se arată uşa lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova. Sorin Cîrţu, preşedintele oltenilor, a lăsat de înţeles, la Orange Sport, că Reghe va fi dat afară de la echipă dacă ratează şi calificarea în Conference League, după ce a ratat titlul şi Cupa României, unde oltenii erau percepuţi favoriţi.

"Dezamăgire maximă!" Îi arată uşa lui Reghe: OUT! Anunţ-bombă din Bănie | BREAKING NEWS

Viitorul antrenorului Laurenţiu Reghecampf poate fi departe de U Craiova, dacă oltenii ratează şi calificarea în Conference League, în preliminarii, după ce finalul de sezon a adus "dezamăgire maximă", titlul şi Cupa României fiind ratate.

Contactat de Orange Sport, Sorin Cîrţu, preşedintele U Craiova, a fost întrebat dacă Laurenţiu Reghecampf este în pericol să fie dat afară dacâ ratează şi calificarea în cupele europene. "Sorinaccio" a lăsat de înţeles că Reghecampf ar putea fi dat afară dacă oltenii nu vor participa în Conference League, după ce echipa a ratat titlul şi Cupa.

"E o dezamăgire maximă tot ce s-a întâmplat până acum. Dacă nu mai prindem nici Europa, mai e ceva mai mult decât maxim? Eu ştiu, super maxim!", a declarat Sorin Cîrţu, preşedintele U Craiova, la Orange Sport, întrebat fiind dacă Laurenţiu Reghecampf e în pericol să fie dată afară.

U Craiova e pe locul trei în clasamentul Ligii 1, fără şanse la locul doi, şi a fost eliminată - joi - de Sepsi din semifinalele Cupei României, trofeu pe care îl deţinea. U Craiova nu a reuşit, astfel, să-şi îndeplinească obiectivele setate la începutul acestui sezon.

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat ca antrenor al Craiovei în iulie 2021 şi a condus echipa în 41 de meciuri de atunci şi până în prezent, cu o medie de 1,93 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovaantrenorsorin cirtu 

viewscnt
Articole similare