Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Tottenham Hotspur! Trei titulari, OUT până în 2024

Dezastru pentru Tottenham Hotspur! Trei titulari, OUT până în 2024

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur, echipa de pe locul doi din Premier League, după înfrângerea catastrofală pe teren propriu, scor 4-1, cu Chelsea are parte de o perioadă dificilă.

Echipa antrenată de australianul Ange Postecoglou a pierdut primul său meci în acest sezon, pe teren propriu împotriva rivalilor de la Chelsea, scor 4-1.

Tottenham a picat pe poziţia a doua, iar echipa lui Pep Guardiola, Manchester City a urcat pe primul loc al clasamentului din Anglia.

Veştile proaste nu s-au încheiat odată cu prima înfrângere în campionat.

Trei titulari, OUT până în 2024

Micky Van de Ven, James Maddison şi Richarlison au devenit indisponibili pentru echipa lui Ange Postecoglou, după meciul pierdut cu Chelsea.

Olandezul a suferit o ruptură în timpul unui sprint din a doua repriză a meciului de pe Tottenham Hotspur Stadium.

Fundaşul central al echipei din nordul Londrei va lipsi până la începutul anului viitor, anunţă Postecoglou.

James Maddison, principalul playmaker al echipei s-a accidentat la gleznă şi va lipsi până în luna ianuarie, a fost anunţul lui Ange Postecoglou.

Richarlison, jucător neutilizat în partida cu Chelsea a avut parte de o operaţie în zona pelvis-ului, care îl va ţine departe de teren timp de o lună de zile, a declarat Postecoglou.

Tottenham va juca în următorul meci, partidă din etapa a 12-a în deplasare cu Wolverhampton Wanderers, sâmbătă, de la ora 14:30. Meciul va putea fi urmărit pe Orange Sport 3.

Pe lângă jucătorii indisponibilizaţi din cauza accidentărilor, Tottenham nu se va putea baza pe Destiny Udogie, suspendat după două cartonaşe galbene primite în partida cu Chelsea, dar nici pe Cristian Romero, argentinianul a primit cartonaşul roşu în prima repriză a partidei cu Chelsea.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspur,  

viewscnt
Articole similare