Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală în Tottenham - Chelsea. Nouă goluri, două ”roşii” şi un penalty. Pochettino îi provoacă lui Spurs primul eşec în Premier League

Nebunie totală în Tottenham - Chelsea. Nouă goluri, două ”roşii” şi un penalty. Pochettino îi provoacă lui Spurs primul eşec în Premier League

Premier League

Comentarii

Tottenham a pierdut şi ea, iar Premier League a rămas fără echipe care să nu aibă nici măcar o înfrângere în acest sezon de campionat. În derby-ul cu Chelsea au fost nouă goluri marcate, dintre care doar cinci validate, iar restul de patru, anulate.

Mauricio Pochettino şi-a bătut fosta echipa în derby. Cu hattrick-ul lui Jackson, Chelsea a executat-o pe Tottenham, care a terminat partida cu doi oameni mai puţini.

Tottenham şi Chelsea, derby cu de toate. Asta înseamnă Premier League

A fost un derby nebun în Londra! Duelul dintre Tottenham şi Chelsea a avut de toate. Cinci goluri, două cartonaşe roşii şi mult dramatism.

Gazdele conduse de Postecoglou au marcat primele. Kulusevski a avut noroc cu devierea unui adversar. Romero l-a faultat dur în careu pe conaţionalul Enzo şi a vazut roşu direct. Palmer a înscris cu emoţii.

Dupa pauză, Tottenham a rămas în nouă jucători. Udogie a fost eliminat şi el. Sterling a evitat pasul la ofsaid al fundaşilor de la Spurs şi i-a pasat lui Jackson pentru 2 la 1.

Senegalezul s-a dezlanţuit în prelungiri. A mai marcat de două ori şi tocmai fostul antrenor, Pocchetino i-a administrat lui Spurs prima înfrângere din acest campionat. Noul lider din Anglia este Manchester City.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamchelsea 

viewscnt
Articole similare