Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile! Cum a ratat starul lui Dinamo transferul la unul dintre granzii Italiei: ”Multă lume nu ştie adevărul”

Dezvăluiri incredibile! Cum a ratat starul lui Dinamo transferul la unul dintre granzii Italiei: ”Multă lume nu ştie adevărul”

Dinamo București

Comentarii

Gabi Torje a vorbit despre un transfer ratat în urmă cu ani buni, după primul său sezon la Udinese.

Ajuns la Dinamo în iarna lui 2008, de la Poli Timişoara, Gabi Torje a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători din Ştefan cel Mare.

Formaţia bucureşteană plătise două milioane de euro pentru serviciile sale, iar trei ani şi jumătate mai târziu avea să încaseze cinci milioane de la Udinese.

Văzut atunci ca una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, Torje a avut parte de un prim sezon respectabil în Italia, chiar dacă statisticile sale nu au fost cele mai bune.

Actualul fotbalist al lui Dinamo avea şansa de a continua la Udinese sau chiar de a face pasul la o echipă mai mare din Italia.

Însă, pentru a face acest lucru, Torje ar fi fost nevoit să semneze cu un nou impresar, dar, având o relaţie foarte bună cu agentul său, nu a fost de acord.

Cum a ratat starul lui Dinamo transferul la unul dintre granzii Italiei

Nu ştiu dacă era transfer la Juventus sau la alta echipă… multă lume nu prea ştie adevărul. Mulţi m-au întrebat de ce nu am rămas la Udinese, de ce nu am reuşit acolo.

Nu cred că nu am reuşit acolo. La final de sezon mi-au zis să semnez cu impresar din Italia, care avea monopol, un impresar foarte cunoscut.

Eu i-am zis că nu am nicio problemă să colaborez cu el, dar nu pot să îl las deoparte pe Cristea Opria. El mi-a dat o casă, când noi că familie aveam probleme.

Noi stăteam într-un cămin pentru nefamilişti. Cristea Opria mă remarcase, mă placea foarte mult pentru determinarea mea, pentru răutatea din teren.

Moment în care el a venit, a văzut unde stăm. Mi-a zis <<nu mai poţi sta aici, trebuie să aveţi intimitate, sunteţi destul de mari. Trebuie să găsesc o soluţie>>.

El avea un apartament cu patru camere, i-a mutat pe toţi de acolo şi mi l-a dat mie. I-am făcut o promisiune: când voi avea bani, să cumpăr apartamentul.

Lucru care s-a şi întâmplat”, a declarat Gabi Torje, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare