Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diferenţă ca de la cer la pământ între fanii români şi britanici! Aspectul incredibil remarcat de Dică la returul cu Middlesbrough | EXCLUSIV

Diferenţă ca de la cer la pământ între fanii români şi britanici! Aspectul incredibil remarcat de Dică la returul cu Middlesbrough | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a discutat despre marea diferenţă dintre fanii britanici şi români, pe care a remarcat-o la returul dublei cu Middlesbrough.

În sezonul 2005/2006, FCSB, pe acea vreme încă numită Steaua, a fost aproape de cea mai mare performanţă europeană din ultimii 20 de ani.

Elevii lui Cosmin Olăroiu ajungeau în semfinalele competiţiei, unde avea să fie înfrânţi de Middlesbrough, deşi conduseseră o bună parte din dublă.

După ce au reuşit să iasă din grupa din care mai făceau parte Hertha Berlin, Sampdoria, Lens şi Halmstad, roş-albaştrii aveau să le mai răpună pe Hoffenheim, Betis şi Rapid.

Apoi, în semifinale, FCSB a reuşit să o învingă în tur, la Bcuureşti, pe Middlesbrough, înainte de a ajunge să conducă 2-0 în tur.

Chiar dacă mai încasau trei goluri, elevii lui Cosmin Olăroiu tot s-ar fi calificat graţie regulii golurilor în deplasare.

Apoi a lovit Massimo Maccarone. Italianul a punctat de două ori, inclusiv golul decisiv, şi i-a condus pe britanici în finală, pierzând împotriva Sevillei în ultimul act.

În orice caz, dubla a rămas faimoasă în istoria fotbalului european, iar momentul întoarcerii britanicilor reprezintă marele regret al mai multor fotbalişti roş-albaştri.

Diferenţă ca de la cer la pământ între fanii români şi britanici

Nicolae Dică a discutat despre returul cu Middlesbrough, în care a reuşit să marcheze, şi a remarcat unde a fost făcută diferenţa în Anglia.

Fostul secund de la naţională a afirmat că fanii au fost cruciali în victori gazdelor, cântând şi când echipa lor era condusă 3-0 la general.

Dică a afirmat că aceea este marea diferenţă dintre fanii români şi britanici, că ai noştri ar fi doar ”fani de rezultat”.

Diferenţa e că ei nu sunt doar suporteri de rezultat, ca noi, ei sunt acolo lângă echipă că e bine, că e rău.

Îmi aduc aminte de meciul cu Middlesbrough, când aveam 2-0, suporteriii lor cântau”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

În actualul sezon, nu doar că nicio echipă românească nu a putut face impresie în Europa League, fosta Cupa UEFA, ci niciuna nu a reuşit măcar să se califice.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare