Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pregăteşte o super-lovitură! Cine este aşteptat în Ştefan cel Mare

Dinamo pregăteşte o super-lovitură! Cine este aşteptat în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Dinamo pregăteşte o super-lovitură şi pe lista antrenorului Jerry Gane a apărut numele lui Steliano Filip (26 de ani).

După eşecul cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, Dinamo încearcă repatrierea fundaşului, conform sursei doarromânia.ro. Steliano Filip este sub contract cu Larissa, formaţie care evoluează în campionatul grecesc. Fotbalistul a jucat 15 meciuri în această stagiune şi a reuşit să ofere două pase de gol.

Filip mai are doar câteva luni de contract şi conform aceeiaşi sursă ar fi dispus să negocieze cu Dinamo.

Fundaşul stânga a fost căpitan în Ştefan cel Mare, a evoluat la Dinamo din 2012 până în ianuarie 2018, are 153 de meciuri jucate şi 7 goluri trecute în CV. Apărătorul de bandă stângă a cucerit şi un trofeu în Ştefan cel Mare, Cupa Ligii, în ediţia 2016/2017.

  • 300.000 de euro este cotalui Steliano Filip conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 7 selecţii are fotbalistul la naţionala României

Dinamo, un butoi cu pulbere. Gane vrea să îşi întărească lotul

Jerry Gane a vorbit, recent, despre întârirea echipei şi a declarat: „În situaţia asta nu e uşor să aduci jucători. E greu să-l convingi să vină. Nu avem stabilitate. Noi suntem în competiţie şi e important ce jucători vin. Cei din DDB fac eforturi să stabilizeze acest lucru, dar e important lotul, aş vrea să îl întăresc”.

Problemele continuă la Dinamo. Formaţia încă nu şi-a rezolvat situaţia legată de bani. „N-au intrat banii. Am văzut un interviu de-al lui Cortacero, dar sunt vorbe. Probabil că se trezeşte dimineaţa şi visează, spune lucruri aiurea. Nu au intrat bani. Numai vorbe, nu ştiu ce are de gând acest om. Singurul sprijin e în DDB, încearcă să ne liniştească, dar nu e uşor. Nu m-am gândit să renunţ, am avut o discuţie cu jucătorii, să încercăm să avem un nivel bun, dar nu aş mai vrea să plece jucătorii importanţi. Vedem ce se întâmplă săptămâna aceasta”, a mărturisit tehncianul.

Dinamo este pe locul 9 în clasamentul din Liga I, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare