Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, probleme în aducerea unui jucător. Atacantul pe care Florin Răducioiu îl dădea ca şi semnat

Dinamo, probleme în aducerea unui jucător. Atacantul pe care Florin Răducioiu îl dădea ca şi semnat

Fotbal intern

Comentarii

Christian Irobiso este dorit de Dinamo, dar situaţia sa este încă una incertă.

Dinamo, probleme în aducerea unui jucător. Atacantul pe care Florin Răducioiu îl dădea ca şi semnat

Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată cu zece puncte din cauza situaţiei financiare grave a clubului, iar mai mulţi jucători au devenit liberi de contract.

Unii dintre ei, Răzvan Grădinaru, Gabriel De Moura şi Vlad Morar, au semnat deja cu "câinii", dar trupa din Ştefan cel Mare mai vrea un jucător din Ardeal, cu care întâmpină însă dificultăţi.

Este vorba de Christian Irobiso, dar cazul său este unul mai special. Atacantul nigerian îşi cere prin comisii drepturile financiare pe care le are de primit de la Gaz Metan.

În acest caz, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit că jucătorul încă aparţine de gruparea ardeleană, astfel că nu poate semna cu bucureştenii până nu îşi rezolvă problemele cu medieşenii.

”Eu am mai spus. Nu cred că e cazul să vorbim de jucători până când situaţia lor juridică nu este lămurită. Din câte ştiu, comisiile i-au amânat din nou săptămâna trecută cauza.

Dacă o să se rezolve situaţia acestui jucător, o să vedem ulterior ce se întâmplă, dar azi este jucătorul lui Gaz Metan”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Playsport.

Zilele trecute, Florin Răducioiu, team managerul de la Dinamo, a anunţat că echipa are nevoie de un jucător precum Christian Irobiso, care fi fost legitimat deja, dar Liga Profesionistă de Fotbal încă nu l-a declarat liber de contract.

"Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru că Azankpo are probleme medicale şi se va intoarce săptămâna viitoare la Bucuresti. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucători experimentaţi, care joacă în campionatul nostru şi ştiu bine campionatul nostru", a punctat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoirobisogaz metanzavaleanu 

viewscnt
Articole similare