Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Virgil Ghiţă, al treilea cel mai bun fundaş central U23 din Europa, s-a transferat de la Farul Constanţa! Echipa care l-a prezentat | OFICIAL

Virgil Ghiţă, al treilea cel mai bun fundaş central U23 din Europa, s-a transferat de la Farul Constanţa! Echipa care l-a prezentat | OFICIAL

Farul Constanța

Comentarii

Fundaşul central al Farului Constanţa, Virgil Ghita (23 de ani), s-a transferat în Polonia, la Cracovia, unde a fost prezentat, deja, oficial.

Virgil Ghiţă, transferat de la Farul Constanţa la Cracovia, în Polonia

Gică Hagi continuă să trimită fotbalişti în străinătate, iar ultimul intrat pe această listă este liderul apărării. Crescut în academia "Regelui", Virgil Ghiţă a schimbat echipa la începutul acestui an. 

El este noul fotbalist al Cracoviei, club pentru care evoluează fostul atacant al Viitorului, brazilianul Rivaldinho, şi românii Cornel Râpă şi Sergiu Hanca. 

Anunţul oficial a fost făcut de echipa de la malul mării. 

"Farul Constanţa şi MKS Cracovia au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgil Ghiţă la formaţia poloneză. 

Cracovia are în palmares cinci titluri de campioană a Poloniei, o Cupă şi o Supercupă a Poloniei. La MKS Cracovia evoluează şi fostul jucător al formaţiei noastre, brazilianul Rivaldinho !

În vârstă de 23 de ani, Virgil Ghiţă este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, iar în prezent este internaţional de seniori al României. Pentru clubul nostru a evoluat în peste 100 de partide în toate competiţiile.

Mulţumim, Virgil, şi mult succes în continuare!"

  • Virgil Ghiţă a jucat în 103 meciuri pentru Farul şi a debutat pentru naţionala României pe 5 septembrie. 
  • Cracovia e pe poziţia a opta în prima ligă poloneză. 

Un raport publicat de Marca, în care au fost analizaţi cei mai buni fundaşi centrali U23 din Europa, a clasat un român pe poziţia a treia. ”Tricolorul” care îşi face apariţia în clasament este Virgil Ghiţă (23 de ani), de la Farul Constanţa, chiar pe podium.

În faţa fotbalistului român, care a primit calificativul de 8,65, se află doar Timber, de la Ajax, şi Ozkacar, de la Leuven, din Belgia.

Afla mai multe despre: virgil ghitafarul constantacracoviavirgil ghita cracovia 

viewscnt
Articole similare