Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs atipic de la unul dintre cei mai galonaţi fotbalişti din ultimul deceniu: ”Sunt un om la fel ca toţi ceilalţi. Toţi avem probleme în viaţă”

Discurs atipic de la unul dintre cei mai galonaţi fotbalişti din ultimul deceniu: ”Sunt un om la fel ca toţi ceilalţi. Toţi avem probleme în viaţă”

FC Barcelona

Comentarii

Ilkay Gundogan (33 de ani) a vorbit despre impactul pe care îl au reţelele sociale în viaţa sa şi a recunoscut că nu petrece foarte mult timp pe ele.

Ilkay Gundogan este un fotbalist atipic în fotbalul modern. Deşi are un cont de Instagram cu milioane de urmăritori, mijlocaşul neamţ a povestit că nu este deloc un fan al reţelelor sociale.

Astfel că el se alătură şi altor fotbalişti precum Rodri sau Sergio Busquets care nu postează zilnic conţinut din viaţa personală pe platformele de socializare.

”Pe Instagram vezi doar vieţi perfecte, însă nu asta este realitatea”

Iar Gundogan este mulţumit de acest aspect. Recunoaşte că aşa are o viaţă mai liniştită, ca orice alt om, cu bune şi cu rele.

Jucătorul Barcelonei susţine că fiecare om are problemele sale, iar reţelele sociale sunt doar o oglindă pentru ca aceştia să-şi etaleze vieţile perfecte, însă realitatea este cu totul alta.

"Sunt doar un om normal, care este aşa cum vedeţi jucătorul din teren, un om calm. Toţi avem probleme în viaţă, nimeni nu are o existenţă perfectă. Toţi avem nesiguranţele şi temerile noastre. La finalul zilei, când ajung acasă, sunt un om la fel ca toţi ceilalţi. 

Poate din exterior sunt văzut de oameni drept cineva care câştigă o mulţime de bani şi nu mă pot plânge, însă dacă am o viaţă privilegiată nu înseamnă că nu am şi probleme.

Reţelele sociale? Sincer, nu mă interesează. Eu vreau doar să fiu văzut ca un fotbalist bun. Să îmi arăt viaţa pe Instagram sau lucruri de genul acesta nu sunt pentru mine. Pe Instagram vezi doar vieţi perfecte, însă nu asta este realitatea", a declarat Ilkay Gundogan, într-un interviu pentru France Football, citat de Marca.

Sosit la Barcelona în vara acestui an, liber de contract după şapte ani plini de succces la Manchester City, sub cârma lui Pep Guardiola, Ilkay Gundogan s-a integrat de minune şi în Catalunia şi a devenit instantaneu unul dintre oamenii de bază ai lui Xavi.

Recent, acesta a devenit căpitanul naţionalei Germaniei şi se pregăteşte de un nou turneu final, chiar la el acasă, EURO 2024, unde ţara gazdă a fost repartizată într-o grupă cu Scoţia, Ungaria şi Elveţia.

Afla mai multe despre: ilkay gundoganbarcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare