Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs surprinzător al lui Laszlo Dioszegi: ”Nu ne interesează ce face federaţia de la Budapesta”/ ”Nu suntem subvenţionaţi de Guvernul Ungariei”

Discurs surprinzător al lui Laszlo Dioszegi: ”Nu ne interesează ce face federaţia de la Budapesta”/ ”Nu suntem subvenţionaţi de Guvernul Ungariei”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat că se delimitează total de polemica iscată în jurul anunţului de la Budapesta, privind însemnele ”Ungariei Mari”.

În acelaşi timp, omul de afaceri neagă orice finanţare venită dinspre Guvernul din Ungaria, aşa cum s-a auzit în fotbalul românesc de nenumărate ori.

Laszlo Dioszegi neagă finanţarea de la Guvernul Ungariei

Laszlo Dioszegi a afirmat că, într-adevăr, a existat o finanţare, la un moment dat, în momentul în care a fost construit stadionul şi pentru dezvoltarea sectorului juvenil, însă s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, iar în acest moment nu mai poate fi vorba despre aşa ceva.

Patronul lui Sepsi se bazează acum pe sponsori puternici din Ungaria şi România, care îi rotunjesc bugetul, însă vreo legătură directă cu oamenii politici din ţara vecină.

Nu am auzit până acum de acest lucru şi, vă zic sincer, nici nu ne interesează ce fac ei. Nu avem nicio treabă cu federaţia maghiară şi cu ce decizii ia. Nu suntem subvenţionaţi de Guvernul Ungariei şi nu avem nicio obligaţie faţă de el.

Este adevărat că stadionul a fost construit cu ajutor de acolo şi s-au dat nişte bani pentru academia de copii, dar echipa mare nu are nicio legătură. Avem sponsori puternici, din România şi din Ungaria. OTP şi MOL sunt nume importante, branduri care au interese economice în România şi de aceea ne susţin.

Sunt echipe care sunt sponsorizate de benzinării din Austria şi nimeni nu mai zice nimic. Vă repet, nu ne interesează ce face federaţia de la Budapesta. Noi jucăm în România şi respectăm această ţară. Ne interesează doar campionatul de aici. Nu cred că are de ce să fie afectată Sepsi în vreun fel de decizia UEFA”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

Mihai Stoica, despre Sepsi: ”Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar”

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că nu are nicio problemă cu provenienţa banilor intraţi in conturile lui Sepsi - fie şi de la Guvernul Ungariei - atâta timp cât echipa face performanţă, iar campionatul României are de câştigat.

Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare. Dă foc banilor. Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste (n.r. - creşterea semnificativă a încasărilor, în ultimele sezoane), pentru că ţin la jucători de acolo, Bălaşa, Aganovic. M-aş bucura ca fiecare echipă din România să nu aibă probleme financiare, cum nu sunt la Sepsi.

Spun adevărul. Îmi convine, e o echipă cu care te poţi bate, poţi creşte dacă te baţi cu ea. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor, echipa aia (n.r. - Steaua) a fost făcută peste noapte. Credem că s-a făcut ca să facă ce? 800 vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dioszegiungariasepsiromania 

viewscnt
Articole similare