Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Divorţaţi, dar împreună la hotel. Sara Carbonero şi Iker Casillas au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Porto

Divorţaţi, dar împreună la hotel. Sara Carbonero şi Iker Casillas au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Porto

Diverse

Comentarii

Două vedete care au divorţat în luna martie a acestui an au fost văzute din nou împreună, la un hotel, unde au încercat să păstreze o discreţie totală.

Sara Carbonero şi Iker Casillas au divorţat în luna martie a acestui an, după ce legendarul portar i-ar fi fost infidel.

Însă cei doi au rămas în relaţii foarte bune şi au încercat să facă uşoară trecerea la noua viaţă pentru cei doi copii pe care îi au împreună, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 5 ani.

De altfel, Sara Carbonero şi Iker Casillas locuiesc unul lângă celălalt în Madrid, tocmai pentru a-şi împărţi cât mai uşor treburile de părinţi.

Sara Carboner şi Iker Casillas, divorţaţi, dar în acelaşi hotel

Ultima decizie luată de cei doi au dat apă la moară jurnaliştilor din presa de scandal. Sara Carbonero şi Iker Casillas au mers recent împreună într-o vacanţă în Porto, unde au stat în acelaşi hotel.

Cei doi au fost însoţiţi şi de copiii pe care îi au împreună. Pentru a păstra aparenţele, Sara Carbonero şi Iker Casillas au ieşit de fiecare dată separaţi din hotel. În plus, au încercat să păstreze cât mai multă discreţie.

Cât despre motivul pentru care cei doi s-ar afla în Porto, Marca scrie că ei şi-ar fi vizitat nişte prieteni vechi pe care îi au în oraşul portughez.

Sara Carboner şi Iker Casillas au locuit împreună în Porto, în perioada 2015-2020, cât timp legendarul portar a jucat pentru FC Porto.

Afla mai multe despre: sara carboner 

viewscnt
Articole similare